Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Shteta za nas kako navivachi. Ushte dolgo kje chekame za titula vo PL. Nemame mentalitet povekje. Ne sme shampionski tim povekje, kolku i da ni e teshko toa. So igrachi kako Monreal, so vakov Ozil i so Flamini ne se stanuva shampion.
Нерешено против шампионот не е лош резултат,не разбирам зошто толкав песимизам.

Последно уредено од модератор:
Иако Озил си е крив што изгледа како да не се форсира доволно, сепак вина тука има и во тренерскиот штаб бидејќи не работи никој со него како што треба. Ај што го играат крило, ама барем да работи некој со него да му укаже каде греши и што треба да поправи. Или барем да размислеле пред да го купат него, дека купуваат АМ со слаба дефанзива.

Патем треба да пишете молба за да утакмиците ги продолжуваат по 10 минути барем, Венгер да може да направи замени.

Не ми се верува што читам во БПЛ темата.Колку ми е криво што не напишав на полувреме тоа што го видов и тоа што беше реално од 1во полувреме.Ако не беше Вилшер ќе бевме тапа.Алфа и омега во нападите на Арсенал.Најдобар играч во прво и во второ.Треба 2 МОТМ да му се дадат.
Добар Санчез,ми се свиѓа што многу рааботи во дефанзива,но за да го поддржувам како што треба треба побрзо да се ослободува од топка и да ги оттргне непотребните дриблинзи и потезите кои се вишок.Има уште многу да работи,но блиску е до тоа што треба да биде.
Озил најмногу ме разочара.Иако не игра на својата позиција,не смее да игра така.Ако треба и штопер да го стави Венгер треба да игра како што треба.Руни го шетаа од напаѓач,до крило,до 10тка,до заден везен,па секогаш даваше максимум и пружаше одлични игри,настана некои муабети.
А баш денес се виде што ни фали во тимот.Напад и дмф.Двата гола ги примивме ради ДМФ,мада вториот повеќе ради лошото маркирање на корнер.Велбек ти е дрво.Не може таква шанса да не дадеш гол.Барем не во ваква утакмица.Да имавме менталитет,утакмицата ќе ја добиевме до 20та минута,со резултат 2-0.

И едно да е јасно.Вилшер не е тип на играч има голем број на асистенции и голови,тип играч кој овозможува асистентот да има 80% слободен простор за да направи асистенција.Ко-асистент. Не можам да барам од Вилшер +10 гола во сезона или +10 асистенции.Друга улога има,сосема друга од тоа што нашиот не писмен фудбалски народ го мисли.

Kaj moze da najdam sliki od.utakmicava
tumblr_nbucw95otL1r6ibubo1_500.jpg

tumblr_nbudaiKMMz1rf0z26o2_500.jpg

tumblr_nbudj4cR0L1sw2pw0o1_500.png

tumblr_nbudj4cR0L1sw2pw0o3_r1_500.png

tumblr_nbueb6AQJj1r6ibubo1_500.jpg

tumblr_nbueojAJeJ1r6ibubo2_500.jpg

tumblr_nbuezvIPX21rhhlcoo5_500.png

tumblr_nbuezvIPX21rhhlcoo1_500.png

+ врвките од копачките денеска што беа виножито бои
tumblr_nbu7c3wsRh1qi532yo1_500.png

Нерешено против шампионот не е лош резултат,не разбирам зошто толкав песимизам.

Ako sakame da bideme shampioni e losh rezultatat, osobeno po lanskite debakli na gostinski tereni kaj konkurentite. I ne e samo City, tuku i Leicester i Everton. Od 4 mecha 3 neresheni ne e pokazatel deka kje bidime konkurenti za titula.

Уште сме непоразени бе луѓе,оладете малку. Сити како да имаше одличен старт лани за на крај да заврши прв. Нова формација се користи,голем број на нови играчи и потребно е уигрување.

Уште сме непоразени бе луѓе,оладете малку. Сити како да имаше одличен старт лани за на крај да заврши прв. Нова формација се користи,голем број на нови играчи и потребно е уигрување.

Ajde da videme, vo pravo si. Samo da ne imame povekje neresheni od pobedi. I taka ne se stanuva shampion.

Штета неможев да го гледам на натпреваров.....Али фан клубов е трагедија, дај малку анализа нешто на игра, доста само се плука по поединци....
Серка ме фаќа кога читам пар луѓе што цмиздрат....

Штета неможев да го гледам на натпреваров.....Али фан клубов е трагедија, дај малку анализа нешто на игра, доста само се плука по поединци....
Серка ме фаќа кога читам пар луѓе што цмиздрат....

Se beshe na nivo, chim plukame po poedinci. I ne e prv pat za niv, vekje site pochnaa da zaprimetuvaat. Sea pochnaja i komenttorite da nj.smetaat koga kje kazhat deka Ozil go nema nikade i deka Monreal e klasa poslab od site drugi bekovi vo PL.

Не ја гледав утакмицата, по коментарите шо ги читам работата пак била топло-ладно, ама сме можеле да победиме.

Но најозбилно, ако Озил игра лошо треба да седне на клупа или да игра во средина, вака ниту имаме продорност на левата страна со него ниту го користиме него правилно, џабе пропаѓа и играта и 42 милиони дадени за него.

А ако Дебушо е подолго отсутен, Чемберс ќе го мења и после тоа немаме ниеден играч замена за Кос и Пер, ама сите знаевме дека ни треба дефанзивец не знам Венгер како мисли да ја истера сезоната вака.

Se iznaplukavte po Ozil a na primer Ramsey osven asistencijata do Jack nikade go nemase vtoro poluvreme i cel tovar na prenos na topka od nash do nivni shesnaesetnik padna na Jack. Drug moment sho zaprimetiv e ulogava na Flamini pri denesnava 4-1-4-1 formacija, otsechen kompletno od igra, prespor pri kontrite na city, slabo markiranje na Aguero pri prviot gol i sumirano nemame igrach koj od odbranbenive ke dobiet topka i ke ja prenesit na drugata polovina. Arteta kolku i da nemozam da go podnesam na taa pozicija kade kade e podobar od Metju. A na Wenger kolku vreme ke mu e potrebno da go uvidit toa i da donesit igrac nalik Song ke vidime :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom