dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Lucy: Краток ептен бе.. имал добра идеја Бесон ама останал само на тоа. Има кул работи у филмов ама не е ептен wow. Добар за тепање на време, и би ви препорачал да го гледате во друштво пошто..шо знам некако тешко ми беше мее филмов да го гледам без да прокоментирам нешто
Има некаква си одвај пролазна оценка.
I love you,Phillip Morris:
Па не мора да чекаме да умрат комичари за да им гледаме филмови не ? Добар си е Џим Кери, ама тешко ми е да се навикнам на негова улога у ваков филм а не некоја all out комедија. Имаше нешто демек смешно ама филмов е далеку од комедија.Драма е, и тоа добра. Интересна приказна, па башка и базирана на вистински настани. Кул работа.Нешто како Catch me if you can meets Геј двојка meets нешто навидум смешно.
Се на се вреди да се погледне.
Има некаква си одвај пролазна оценка.
I love you,Phillip Morris:
Па не мора да чекаме да умрат комичари за да им гледаме филмови не ? Добар си е Џим Кери, ама тешко ми е да се навикнам на негова улога у ваков филм а не некоја all out комедија. Имаше нешто демек смешно ама филмов е далеку од комедија.Драма е, и тоа добра. Интересна приказна, па башка и базирана на вистински настани. Кул работа.Нешто како Catch me if you can meets Геј двојка meets нешто навидум смешно.
Се на се вреди да се погледне.