Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев на Wolverine 2та филма што се подпросечни. Wolverine како лик ми е супер во X-men серијалот.

Вториот во Јапонија не е лош до толку бе. Првиот беше очаен максимално.

Edge of Tomorrow интересно филмче. Интересна приказна и добри ефекти. Ми направи ќејф. Особено Емили Блант, колку е само секси и убава ко full metal bitch. Уживав у филмот.
Chef интересно филмче, убаво беше склопено драмското дејствие со комичните елементи. За филмов немав никакви очекувања и може да се каже дека се пријатно изненадив затоа што не е досаден и е баш добар филм за чилање.

Го гледав X-Men кецот вчера и им открив голема грешка , актерот што го глуми мајор Страјкер (тој шо му го тури челикот на волверин) се појавува и во кецот како дечкото на Роуг , тој што заврши у кома кога го баци
X-Men.2000.1080p.BrRip.x264.YIFY.mp4_000285242.jpg
josh-helman-interpretera-william-stryker.jpg

http://www.buzzfeed.com/elliewoodward/heres-what-the-kid-from-sixth-sense-looks-like-now#2gkhxhq

Инаку @Hurin Марвел не ги прави филмовите за Х-Мените и Спајдермените :)
знам дека е сони за спајдермен. муабетот ми е како за марвел базираните филмови, се што е од марвел без разлика шо спајдермен го прави еден капетанот друг х-мен трет :)

Истото го мислев, првиот беше добра забава и требаше да останат на тоа. Исто како Ocean's Eleven, Fast and Furious и сл. што требаше да останат на еден филм.

Арно ама $$

Овој филм е добра замисла но лоша реализација, почетокот и крајот беа добри само.

Уште кога ја видов фацата на франко џуниор ми се одмили цел филм.
Сеа го изгледав The Grand Seduction одличен feelgood филм, топла препорака, само пазете кој торент го симнувате јас гадно се заебав, симнав еден шо му фалеше едно 20мин.и ајде барај друг па да се симне па превод да се најде ...

Lucy: Краток ептен бе.. имал добра идеја Бесон ама останал само на тоа. Има кул работи у филмов ама не е ептен wow. Добар за тепање на време, и би ви препорачал да го гледате во друштво пошто..шо знам некако тешко ми беше мее филмов да го гледам без да прокоментирам нешто :D
Има некаква си одвај пролазна оценка.

I love you,Phillip Morris:
Па не мора да чекаме да умрат комичари за да им гледаме филмови не ? Добар си е Џим Кери, ама тешко ми е да се навикнам на негова улога у ваков филм а не некоја all out комедија. Имаше нешто демек смешно ама филмов е далеку од комедија.Драма е, и тоа добра. Интересна приказна, па башка и базирана на вистински настани. Кул работа.Нешто како Catch me if you can meets Геј двојка meets нешто навидум смешно.
Се на се вреди да се погледне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom