Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.029
- Поени од реакции
- 22.308
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи јас со сериозниов проблем мој, ти сметаш дека јас не сум требала да се зачленам на кајганава, така? И сметаш дека јас не сум човек со чувства и слично, сум требала да си гушнам перницата и да плачам? И не сум требала да отворам 20 теми со наслов Ацид е шупак?Можам да ја разберам твојата болка и тешкотии во секојдневието, иако сигурно не како што тоа може некој да го сфати, од прва рака.
Сепак, тоа што не можам да го разберам е, зошто некој со таков сериозен проблем, би се зачленил на Кајгана за да отвори десет теми со наслов - Ацид е шупак.
А што направи со црнецот? Се исплескавте?Значи јас со сериозниов проблем мој, ти сметаш дека јас не сум требала да се зачленам на кајганава, така? И сметаш дека јас не сум човек со чувства и слично, сум требала да си гушнам перницата и да плачам? И не сум требала да отворам 20 теми со наслов Ацид е шупак?
Мене Ацид лично ме повредил. Ми забранил овде да доаѓам, ме банирал или не знам шо сторил... Мене тоа ме повреди...![]()
Зашто сте такви и јас имам душа, сакам да се зезам. Ама не сум знаела дека не сум требала така, па Крусер ми пишал. Ме просветлил.Затоа што трола. Пред некој ден, во темата Љубовни Проблеми пиша пост дека сакала да се плесне со некој црнец, ама црнецот бил женет, и бараше совети. Јас ја прашав "Ноне, ти ли си?", ама не ми одговори ништо. После ни ги избришаа мислењата, нормално.
Зарем со овие работи се зеза? Вие мислите дека јас се зезам? Последната реченица покажува дека смајлињата можат во друга насока цел текст да го однесат, а јас со нив живеам... Со смајлињата, да не ми бидат тие...Последната реченица јасно покажува дека се работи за тролање, како не се примети до сега не знам. Но, сигурно и постојат вакви случки некаде во реалниот свет, така да, не е залудна темава.
Така си седел Ацид и му било досадно па те банирал тебе,од чиста мира,море иди крши глава ебате тоа.Значи јас со сериозниов проблем мој, ти сметаш дека јас не сум требала да се зачленам на кајганава, така? И сметаш дека јас не сум човек со чувства и слично, сум требала да си гушнам перницата и да плачам? И не сум требала да отворам 20 теми со наслов Ацид е шупак?
Мене Ацид лично ме повредил. Ми забранил овде да доаѓам, ме банирал или не знам шо сторил... Мене тоа ме повреди...![]()
Јас до сеа не сум се запознала со никој од виртуелава,зашо мислиш дека со тебе би... И ми е срам уопште со моите другарки да излезам, а не со тебе одеднашка, дури ОЧЕКУВАМ... Шо се занесувате толку не знамАко за вакво нешто измислуваш приказни, срам да ти е. Ако знаеш што е срам и перде.
Ако погоре пишаното е вистина, очекувам да ми пишеш пп и да излеземе на кафе, пиво, слатка, боза, било што.
Во право си, али отиде во друг правецКолку што разбрав темава е за другите кои што имаат сличен проблем. А не за да ја тешиме.
Или грешам
Како прво јас не отворив тема за да барам помош од некого.Искрено, нејќам да грешам душа, ама мислам дека е тешка тролчина ова. Пази, јас ако имам ваков проблем, кога би отварал тема за да побарам помош сигурно не би го завршил воведот со: Интересни ми се смајлињава..., затоа што имам сериозна мака и не ми е до смеење и возбудување.
Мислам океј е, не сме ебани у мозок...
Пријателе, заеби тролање, не си ти за таа струка. Еве ти една занимација ко за тебе: http://www.ptcircle.com/Јас до сеа не сум се запознала со никој од виртуелава,зашо мислиш дека со тебе би... И ми е срам уопште со моите другарки да излезам, а не со тебе одеднашка, дури ОЧЕКУВАМ... Шо се занесувате толку не знамЗа да те уверам дека имам скршени нозе? Само за тоа да излезам со тебе, не би... И да им кажеш тука дека не лажам? Немам таква потреба од докажување.
[DOUBLEPOST=1410395958][/DOUBLEPOST]
Во право си, али отиде во друг правец![]()
Не сме се исплескале уште, решив да не го задевам, да не се заљуби од прва во мене... А има и жена, греота е чоекот. Да не му го уништам бракот.[DOUBLEPOST=1410396478][/DOUBLEPOST]А што направи со црнецот? Се исплескавте?
Ок, јас повеќе на темава не коментирам. Гледам дека сте заникаде. јас не знам што воопшто вие ми коментирате овде, темава не е за вас.Пријателе, заеби тролање, не си ти за таа струка. Еве ти една занимација ко за тебе: http://www.ptcircle.com/
За секој случај прашај си во темата Заработка на Интернет дали исплаќаат.
Ок ако до сеа имаше сомнеж дека е трол,сега од авион се гледа,све е јасно,ај шетња.
[DOUBLEPOST=1410397553][/DOUBLEPOST]ПАК ЌЕ КАЖАМ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ, ако сте нормални на темава нејќам да ми коментирате.
![]()