Телесен инвалидитет, има некој што ја вкусува болката секојдневно?

• Креатор на темата Креатор на темата Lil Lamb
  • Време на започнување Време на започнување
Можам да ја разберам твојата болка и тешкотии во секојдневието, иако сигурно не како што тоа може некој да го сфати, од прва рака.
Сепак, тоа што не можам да го разберам е, зошто некој со таков сериозен проблем, би се зачленил на Кајгана за да отвори десет теми со наслов - Ацид е шупак.
Значи јас со сериозниов проблем мој, ти сметаш дека јас не сум требала да се зачленам на кајганава, така? И сметаш дека јас не сум човек со чувства и слично, сум требала да си гушнам перницата и да плачам? И не сум требала да отворам 20 теми со наслов Ацид е шупак?
Мене Ацид лично ме повредил. Ми забранил овде да доаѓам, ме банирал или не знам шо сторил... Мене тоа ме повреди...:unsure:

Море акмаци едни ве фати Фросе,а точно мислев дека е некој ваков ретардиран човек.Море дур не осетите вакво нешто нема спас за вас,тек тогаш ќе сфатите дека со вакви работи не се игра,ебаве куротните глупи.

Значи јас со сериозниов проблем мој, ти сметаш дека јас не сум требала да се зачленам на кајганава, така? И сметаш дека јас не сум човек со чувства и слично, сум требала да си гушнам перницата и да плачам? И не сум требала да отворам 20 теми со наслов Ацид е шупак?
Мене Ацид лично ме повредил. Ми забранил овде да доаѓам, ме банирал или не знам шо сторил... Мене тоа ме повреди...:unsure:
А што направи со црнецот? Се исплескавте?

Затоа што трола. Пред некој ден, во темата Љубовни Проблеми пиша пост дека сакала да се плесне со некој црнец, ама црнецот бил женет, и бараше совети. Јас ја прашав "Ноне, ти ли си?", ама не ми одговори ништо. После ни ги избришаа мислењата, нормално.
Зашто сте такви и јас имам душа, сакам да се зезам. Ама не сум знаела дека не сум требала така, па Крусер ми пишал. Ме просветлил.:unsure:[DOUBLEPOST=1410395582][/DOUBLEPOST]
Последната реченица јасно покажува дека се работи за тролање, како не се примети до сега не знам. Но, сигурно и постојат вакви случки некаде во реалниот свет, така да, не е залудна темава.
Зарем со овие работи се зеза? Вие мислите дека јас се зезам? Последната реченица покажува дека смајлињата можат во друга насока цел текст да го однесат, а јас со нив живеам... Со смајлињата, да не ми бидат тие... :pos: ( и мислиш дека се газам од смеење сеа ) ? Немојте да судите по смајливе ;)

Последно уредено:
Така си седел Ацид и му било досадно па те банирал тебе,од чиста мира,море иди крши глава ебате тоа.

Ако е вистина муабетот тогаш мислам дека најдобро решение психолог. Вакви работи на форум не се решават. Ние можеме да кажеме дека ни е жал и дека треба да бидеш јака, да се смениш , да се развеселиш со тоа не се лечи депресија за тоа си треба стручност.

Од друга страна ако е трол тогаш во тој случај потребен е психијатар и се работи за многу поголем проблем отколку телесен инвалидитет.

Ако за вакво нешто измислуваш приказни, срам да ти е. Ако знаеш што е срам и перде.
Ако погоре пишаното е вистина, очекувам да ми пишеш пп и да излеземе на кафе, пиво, слатка, боза, било што.
Јас до сеа не сум се запознала со никој од виртуелава,зашо мислиш дека со тебе би... И ми е срам уопште со моите другарки да излезам, а не со тебе одеднашка, дури ОЧЕКУВАМ... Шо се занесувате толку не знам :) За да те уверам дека имам скршени нозе? Само за тоа да излезам со тебе, не би... И да им кажеш тука дека не лажам? Немам таква потреба од докажување.;)[DOUBLEPOST=1410395958][/DOUBLEPOST]
Колку што разбрав темава е за другите кои што имаат сличен проблем. А не за да ја тешиме.
Или грешам
Во право си, али отиде во друг правец :)[DOUBLEPOST=1410396051][/DOUBLEPOST]
Искрено, нејќам да грешам душа, ама мислам дека е тешка тролчина ова. Пази, јас ако имам ваков проблем, кога би отварал тема за да побарам помош сигурно не би го завршил воведот со: Интересни ми се смајлињава :sneaky::vozbud:..., затоа што имам сериозна мака и не ми е до смеење и возбудување.
Мислам океј е, не сме ебани у мозок...
Како прво јас не отворив тема за да барам помош од некого. :) Само прашав дали има некој таков сличен на мене и со него да си споделувам се, а од вас шо не ви фали ништо не очекувам и нишо друго. ;)

Последно уредено:
Јас до сеа не сум се запознала со никој од виртуелава,зашо мислиш дека со тебе би... И ми е срам уопште со моите другарки да излезам, а не со тебе одеднашка, дури ОЧЕКУВАМ... Шо се занесувате толку не знам :) За да те уверам дека имам скршени нозе? Само за тоа да излезам со тебе, не би... И да им кажеш тука дека не лажам? Немам таква потреба од докажување.;)[DOUBLEPOST=1410395958][/DOUBLEPOST]
Во право си, али отиде во друг правец :)
Пријателе, заеби тролање, не си ти за таа струка. Еве ти една занимација ко за тебе: http://www.ptcircle.com/

За секој случај прашај си во темата Заработка на Интернет дали исплаќаат.

А што направи со црнецот? Се исплескавте?
Не сме се исплескале уште, решив да не го задевам, да не се заљуби од прва во мене... А има и жена, греота е чоекот. Да не му го уништам бракот.[DOUBLEPOST=1410396478][/DOUBLEPOST]
Пријателе, заеби тролање, не си ти за таа струка. Еве ти една занимација ко за тебе: http://www.ptcircle.com/

За секој случај прашај си во темата Заработка на Интернет дали исплаќаат.
Ок, јас повеќе на темава не коментирам. Гледам дека сте заникаде. јас не знам што воопшто вие ми коментирате овде, темава не е за вас.

Ок ако до сеа имаше сомнеж дека е трол,сега од авион се гледа,све е јасно,ај шетња.

Ок ако до сеа имаше сомнеж дека е трол,сега од авион се гледа,све е јасно,ај шетња.
(y)[DOUBLEPOST=1410397553][/DOUBLEPOST]ПАК ЌЕ КАЖАМ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ, ако сте нормални на темава нејќам да ми коментирате. (y)

(y)[DOUBLEPOST=1410397553][/DOUBLEPOST]ПАК ЌЕ КАЖАМ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ, ако сте нормални на темава нејќам да ми коментирате. (y)

"Но во ред, има и нешто позитивно во целата оваа работа, нема да морам никогаш да станам од својата количка и да работам."

Ај од почеток, дали оваа реченица кога ја пиша ја препрочита и се подзамисли малце што имаш пишано? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom