БравоКлуч за автомобил и кога отидов на паркингот на собранието (во Неготино) го пробав на сите автомобили и на половина им ги отворив гепеците .
Многу си смешен. Гарант у маало, чим поминеш ти се смеат со самата твоја појава.^Оф топик...
Дојди па види, чим толку се интересираш. А и со тоа што ќе го постигнам со оваа тема, ќе си честам сите комшии .Многу си смешен. Гарант у маало, чим поминеш ти се смеат со самата твоја појава.
И со вакви дебилни теми незнам што сакаш да постигнеш.
Ги жалам тогаш твоите комшии.Дојди па види, чим толку се интересираш. А и со тоа што ќе го постигнам со оваа тема, ќе си честам сите комшии .
добро, додуша човеков една тема отвара на 2 месеца, а што да кажеме за оној црниот оризец храбар по 3 шо ги отвара дневно или 21 (двајсетиедна) тема неделно, и тоа ај една асална се бош теми...Многу си смешен. Гарант у маало, чим поминеш ти се смеат со самата твоја појава.
И со вакви дебилни теми незнам што сакаш да постигнеш.
Немај гајле, отрпнати се веќе од мене. 20 години ме трпат таков каков што (ти ме мислиш дека) сум.[DOUBLEPOST=1410370885][/DOUBLEPOST]И доста со солење памет и жалење луѓе што не ни знаете дали постојат, туку пишувајте нешто во врска со темата. Еве друго што си имам најдено во 6то одделение, 3000 денари на Неготинскиот панаѓур. Со нив ги почестив комшиките на @Артиљеро.Ги жалам тогаш твоите комшии.
Sankerce de be otvori ti edna tema kaj sto ke ima interesni raboti i mnogu mnogu pisuvanja i interesiranja. Ne deka sum postignal takva tema da napravam ali na moite temi poslabo se pisuva od so narodot krajno e needuciran na tie polinja i druga rabota lugje se plasat da pisat so mislat od pricina so ovoa trolachive prosti vednash gi napagjaat so nivniot prost i zatvoren mozok.[DOUBLEPOST=1410372944][/DOUBLEPOST]Si imam najdeno golem srebren prsten den deneska go cuvam. Imam i drugi raboti naogjano ali ne pamtam.добро, додуша човеков една тема отвара на 2 месеца, а што да кажеме за оној црниот оризец храбар по 3 шо ги отвара дневно или 21 (двајсетиедна) тема неделно, и тоа ај една асална се бош теми...