Кога бев мал/а си имам нејдено...

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Клуч за автомобил и кога отидов на паркингот на собранието (во Неготино) го пробав на сите автомобили и на половина им ги отворив гепеците :D.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Клуч за автомобил и кога отидов на паркингот на собранието (во Неготино) го пробав на сите автомобили и на половина им ги отворив гепеците :D.
Браво :cuc::cuc:

:tapp::tapp::tapp::tapp:

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Многу си смешен. Гарант у маало, чим поминеш ти се смеат со самата твоја појава.

И со вакви дебилни теми незнам што сакаш да постигнеш.
Дојди па види, чим толку се интересираш. А и со тоа што ќе го постигнам со оваа тема, ќе си честам сите комшии ;).

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Многу си смешен. Гарант у маало, чим поминеш ти се смеат со самата твоја појава.

И со вакви дебилни теми незнам што сакаш да постигнеш.
добро, додуша човеков една тема отвара на 2 месеца, а што да кажеме за оној црниот оризец храбар по 3 шо ги отвара дневно или 21 (двајсетиедна) тема неделно, и тоа ај една асална се бош теми...

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Ги жалам тогаш твоите комшии.
Немај гајле, отрпнати се веќе од мене. 20 години ме трпат таков каков што (ти ме мислиш дека) сум.[DOUBLEPOST=1410370885][/DOUBLEPOST]И доста со солење памет и жалење луѓе што не ни знаете дали постојат, туку пишувајте нешто во врска со темата. Еве друго што си имам најдено во 6то одделение, 3000 денари на Неготинскиот панаѓур. Со нив ги почестив комшиките на @Артиљеро.

Последно уредено:

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Многу замарате, штета што не сум модератор ја одма банови ќе пиевте. Маалски муабети ова, шала.
Иначе знам еднаш најдов 100тче што за мене тогаш беше огромна пара пред една семкара, и тој семкарот ми ги бараше парите божем негови биле (а нема везе, на некој му паднале). И ја не му ги дадов, си заминав со 100тче, среќен. Имам наоѓано и поголема пара (500,1000) али само на овие се сеќавам убаво. :D

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.304
Поени од реакции
5.909
добро, додуша човеков една тема отвара на 2 месеца, а што да кажеме за оној црниот оризец храбар по 3 шо ги отвара дневно или 21 (двајсетиедна) тема неделно, и тоа ај една асална се бош теми...
Sankerce de be otvori ti edna tema kaj sto ke ima interesni raboti i mnogu mnogu pisuvanja i interesiranja. Ne deka sum postignal takva tema da napravam ali na moite temi poslabo se pisuva od so narodot krajno e needuciran na tie polinja i druga rabota lugje se plasat da pisat so mislat od pricina so ovoa trolachive prosti vednash gi napagjaat so nivniot prost i zatvoren mozok.[DOUBLEPOST=1410372944][/DOUBLEPOST]Si imam najdeno golem srebren prsten den deneska go cuvam. Imam i drugi raboti naogjano ali ne pamtam.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Си најдов клуч од катанец и бев убеден дека клучот е од маалската продавница.:cautious: Отидов вечерта да проверам со цел да влезам и да ги земам сите мастики и чоколада, ама кога отидов нормално клучот не беше од продавницата. :facepalm:

Последно уредено:
Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
кога бев мал си најдов дебил хахааааааааааааа

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.166
Поени од реакции
13.411
Најдов во двор делумно искористен виолетов спреј за графити, знам трето оделение бев и цело маало го испошкртав. Од тогаш па наредните 2 години сите пари и џепарлаци одеа на спрејови. Ми текнува само шкртаници беа, ама тогаш немаше нет и немав од кај да видам како треба. После се научив добро да цртам, тагче, скици све си имав, ама си остана тоа на последнате страни во тетратките... :noze:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Неколку десетки денари под кафематот во болница и после се начукав со кафе и од тогаш навака кафето стана дел од мојот живот:coffee:

Исто си најдов покрај Кеј едно камче за кое мислев дека има натприродна моќ:LOL: и го чував дома ептен пажљиво......:giggle:

Kajgana Shop

На врв Bottom