Бодибилдинг суплементи

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дада,ама оддамна беше,претходно лето
одлична работа е тоа,мислам дека дури и од разорот е појак и има поголем и подобар ефект.Да земам плата оваа недела и одма идам да го земам

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
одлична работа е тоа,мислам дека дури и од разорот е појак и има поголем и подобар ефект.Да земам плата оваа недела и одма идам да го земам
Другата недела помини, чувај пари. Чекаме нова пратка, зашто старата ја снема :)

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Едно прашање:
Л карнитинот овој подоле на сликава го зимам дугачко време и више ми е при крај. Ама, неам баш некои добри резултати од него. Сакам да сменам со друг па ако може препорачајте некој подобар, али да го има тука у Скопјево.
l-carnitine_liquid_1liter_carnipure_-_energy_body_enl.jpg
Иначе го зимам пред вежбање како што е напишано на опаковката.
Ми треба нешто што има подобар ефект.
Фала унапред.
Поздрав!

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Едно прашање:
Л карнитинот овој подоле на сликава го зимам дугачко време и више ми е при крај. Ама, неам баш некои добри резултати од него. Сакам да сменам со друг па ако може препорачајте некој подобар, али да го има тука у Скопјево.
Прегледај го приврзокот 101921
Фала унапред.
Поздрав!
Не очекувај ништо wow од карнитинот...ваљда веќе знаеш за исхраната и тренингот,али ако сакаш некој по добар резултат од гледна точка на суплемент,земи нешто по јако ако имаш пари.

болдираното-однапред веројатно мислеше :)

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Не очекувај ништо wow од карнитинот...ваљда веќе знаеш за исхраната и тренингот,али ако сакаш некој по добар резултат од гледна точка на суплемент,земи нешто по јако ако имаш пари.

болдираното-однапред веројатно мислеше :)
Да де однапред. Говорете македонски, нали овај...
Дај предлог ако имаш нешто на ум. Само да не биде ептен хемија да не почнат нокти да ми растат од уши. :icon_mrgr:

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Да де однапред. Говорете македонски, нали овај...
Дај предлог ако имаш нешто на ум. Само да не биде ептен хемија да не почнат нокти да ми растат од уши. :icon_mrgr:
Опашка од гз ќе ти порасне :P ако имаш ептен вишок калории тогаш нешто по скапичко,како фат бурнинг или нешто такво,ако не земи си карнитинче и внимавај повеќе на исхрана и поти се...каде сакаш,дали теретана или кревет,твое си е :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Едно прашање:
Прегледај го приврзокот 101921
Фала унапред.
Поздрав!
http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=42&product_id=184
овој е бог и батине од л карнитини, сите што го земале никој не се пожалил барем јас така знам :)
ако не ми веруваш провери си рејтинг и ревјуа на странава
http://reviews.bodybuilding.com/Dymatize/Liquid_LCarnitine_1100
Overall Rating
9.6
Out of 10
Excellent
49 Total Ratings

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Дали знае некој дали носат креатин во зегин?
Мислам дека не носат, но од сите продавници за суплементи во скопје најде во зегин да земаш ахахаха
оди кај претседателов добар креатин имаш во Херкулес и ефтин околу 600 во кеса беше ако не се лажам и околу 700 во кутија за пола килограм :)

Член од
9 март 2014
Мислења
43
Поени од реакции
11
Да ми препорачате некој веј протеин со добар вкус, имам пиено од ultimate nutrition али некако не ми се допаѓа вкусот и некој креатин монохидрат по добра цена ?

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
Nitro pure whay na BioTech , vanula burbon odlicen vkus, cokolado kokos isto taka, banana...

Kajgana Shop

На врв Bottom