Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Од Херкулес го зема ?мене supercharge ми се покажа топ.Некој период пиев и muscleprime ама не сум до тој степен задоволен како со другиов..
Од Херкулес го зема ?мене supercharge ми се покажа топ.Некој период пиев и muscleprime ама не сум до тој степен задоволен како со другиов..
Дада,ама оддамна беше,претходно летоОд Херкулес го зема ?
одлична работа е тоа,мислам дека дури и од разорот е појак и има поголем и подобар ефект.Да земам плата оваа недела и одма идам да го земамДада,ама оддамна беше,претходно лето
Другата недела помини, чувај пари. Чекаме нова пратка, зашто старата ја снемаодлична работа е тоа,мислам дека дури и од разорот е појак и има поголем и подобар ефект.Да земам плата оваа недела и одма идам да го земам
Не очекувај ништо wow од карнитинот...ваљда веќе знаеш за исхраната и тренингот,али ако сакаш некој по добар резултат од гледна точка на суплемент,земи нешто по јако ако имаш пари.Едно прашање:
Л карнитинот овој подоле на сликава го зимам дугачко време и више ми е при крај. Ама, неам баш некои добри резултати од него. Сакам да сменам со друг па ако може препорачајте некој подобар, али да го има тука у Скопјево.
Прегледај го приврзокот 101921
Иначе го зимам пред вежбање како што е напишано на опаковката.
Ми треба нешто што има подобар ефект.
Фала унапред.
Поздрав!
Да де однапред. Говорете македонски, нали овај...Не очекувај ништо wow од карнитинот...ваљда веќе знаеш за исхраната и тренингот,али ако сакаш некој по добар резултат од гледна точка на суплемент,земи нешто по јако ако имаш пари.
болдираното-однапред веројатно мислеше
Опашка од гз ќе ти порасне ако имаш ептен вишок калории тогаш нешто по скапичко,како фат бурнинг или нешто такво,ако не земи си карнитинче и внимавај повеќе на исхрана и поти се...каде сакаш,дали теретана или кревет,твое си еДа де однапред. Говорете македонски, нали овај...
Дај предлог ако имаш нешто на ум. Само да не биде ептен хемија да не почнат нокти да ми растат од уши.
http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=42&product_id=184Едно прашање:
Л карнитинот овој подоле на сликава го зимам дугачко време и више ми е при крај. Ама, неам баш некои добри резултати од него. Сакам да сменам со друг па ако може препорачајте некој подобар, али да го има тука у Скопјево.
Прегледај го приврзокот 101921
Иначе го зимам пред вежбање како што е напишано на опаковката.
Ми треба нешто што има подобар ефект.
Фала унапред.
Поздрав!
Мислам дека не носат, но од сите продавници за суплементи во скопје најде во зегин да земаш ахахахаДали знае некој дали носат креатин во зегин?