Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако во исхраната користиш продукти побогати со б витамини, зависно од психофизичките активности, не мора да земаш и апчиња б комплекс. Побогати се на пример легуминозите (мешункасти) плодови, квасецот...треба да пресметаш колку ти е потребно препорачано на упатството, а колку внесуваш како и за сите други минерали и витамини. Инаку тие се растворливи во вода како и витаминот ц на пример па поголеми проблеми не би требало да се јават, ако не се претерува со дневен внес. Обиди се, прекини извесно време да ги земаш, да видиш дали бојата на мокрачата е навистина до нив. За 2-3 дена треба да забележиш разлика.Jас земам б комплекс да продолжам да земам или без врска е,и што мислење имате за омега3 и рибино масло?
Бтњ имам приметено кога земам б комплекс мокрачата е жолта,нормално е тоа?![]()
Немаш гајле, помалку вода си пиел тој ден и тоа е тоа.Jас земам б комплекс да продолжам да земам или без врска е,и што мислење имате за омега3 и рибино масло?
Here you go.Дали се џабе фрлени пари доколку се купи протеин кој што споро се расложува(7-8 саата) за пред спиење ? покрај веј протеин ?
А каква ти е мокрачата кога не земаш б-комплекс, зелена?
Не[DOUBLEPOST=1412521667][/DOUBLEPOST]bela koga,,,koga ne si dovolno hidriran se mesa so krvta i zatoa ode nakaj zolta temno pa i crvena
Не е тоаНемаш гајле, помалку вода си пиел тој ден и тоа е тоа.
Да нормално е, самите витамини ја даваат жолто-зелената боја на урината.Jас земам б комплекс да продолжам да земам или без врска е,и што мислење имате за омега3 и рибино масло?