Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Добро знам дека го немаш оригиналното ДВД, ама у главном пред да се гледаат некои филмови отприлика знаеш што се очекува.
Пример: Guardians of the galaxy и самото име ти кажува
Се работи за група што има авантури во Галаксијата. И има дрво што знае само 3 збора, што секако си го сфатил од интернетов. Ова се случува 15 минути-20 into the movie.Дали е спојлер?
Или еве Gone Girl ја немам ни читано книгата, немам ни трејлер изгледано ама се сфаќа дека жена му на Бен Афлек е исчезната, и не се смета ова за спојлер :D

Ok ajde, da ideme po taa logika. Kako Edge of Tomorrow kazuva deka e so loop finta?

Нинџа желките интересни , не е нешто посебно , но за тепање време добри се.
Али што е со милениум ,последниот пат кога гледав 3Д каде каде беше подобра сликата, сеа темна ,матна... катастрофа.
Епа земале снимка од Yify што ги линкате на темава. Затоа линкајте само леџит торенти. :D

Inace neznam zaso go ispofalivte Chef olku, dobro filmce e, ama voopsto ne e smesen.
Million ways to die in the west se iznasmeavme so brat mi.
Recimo.

Triangle (2009)

She dies in a car accident while going to the yacht,. because she was a mean mother , her soul never finds peace in the hereafter realm and she's punished eternally to go in and endless loop to live over and over again until she accepts her wrongdoings, this loop resets every time she fells asleep in the yacht and becomes amnesiac.

Како и да е филмов и понатаму неможе да лови врвови

Еве го тизер трејлерот за филмот што зборувавме назад, делува интересно па ќе видиме што ќе излезе од ова.

Веројатно вака се гледаат овие филмови
tumblr_n9kk1vU9W71shcf7to1_500.gif

Чекај, The Grand Budapest Hotel требаше да е комедија така?
Се видов во филмов само комедија не, срање филм, го исклучив на 30та минута.

Иначе, многу ме бендиса Murder on the Orient Express 1974, прејако нешто, препорака од мене за сите фанови на вој жанр, мала утка напраиле со актерот, Albert Finney ја нема таа глума за Поаро, али како и да е филмот е чиста 10ка, глума, приказна и се останато е врв.

Чекај, The Grand Budapest Hotel требаше да е комедија така?
Се видов во филмов само комедија не, срање филм, го исклучив на 30та минута.
Не, не требаше да е комедија, кој филм на Андерсон бил во вистинска смисла комедија? И најголемата грешка си ја направил во животот со прекинувањето на филмот, а уште повеќе со нарекување 'срање'.

Него, вчера гледав прв пат филм од Ксавиер Долан, млад надежен режисер, Tom at the farm, одличен психолошки трилер за Том кој оди во село на погреб кај своето момче без да знаат неговите во каква врска бил со нивниот скоро загубен син. Одлично сниман, глума перфектна, на ниво филм, очекувам многу повеќе од неговите други филмови, последниот Mommy, кој ќе има премиера на Браќа Манаки има ептен високи оцени, а и I killed my mother одамна ми е во листата за гелдање.

Друго, Бетонска ноќа или Concrete night, фински филм, годинешниот нивен кандидат за Оскар. Кинематографијата мн ми се допадна во филмот, дејството се случува во ден-два, за двајца браќа кој едниот има уште некој ден до враќањето повторно во затвор. Чудни и мрачни доживувања на двајцата браќа во единствените слободни мигови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom