Помош за есеј

Член од
4 септември 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
"Возвишениот и достоинствен израз, спротивните особености го прават низок и грд" Ај ако може некој да ми помогне на темава есејов ми треба за утре и немам никаква идеа што да напишам.

МРЗИ ..... МРЗИ НАСЕКАДЕ :facepalm:

“КОГА СЕ САКА - СЕ’ СЕ МОЖЕ “

седни прогуглај нешто - не очекувај да го напишеш насловот на темата како што ти ја дале
од А до Ш и да ти излезе темата со твое име доле потпишана :facepalm::ROFLMAO: ....

барај слични теми со сличен мотив/наслов
барај на друг јазик па мавни му транслате ...
земи од една другар/ка препиши вовед

од друг/а главен дел
од трет/а завршен дел:vozbud:

ама
НАЈДОБРО Е ДА СИ НАПИШЕШ ТВОЈ ОРГИНАЛЕН ЕСЕЈ !!!(y)

Сериозно очекуваш дека некој ќе седне и ќе ти напише есеј из чисте мире?

Да. Зарем несакаш да помогнеш? Ајде заедно ќе му го напишеме:

Возвишениот и достоинствен израз, спротивните особености го прават низок и грд.

Ох изразу возвишен, ох изразу достоинствен зошто некогаш си толку грд? И низок? А можеше да бидеш висок како планина, како недопрена височина. Ах судбино клета проклета алиштата ми се пресушија сега ми текна да идам да ги соберам.

Jaс искрено би ти напишал, ама темава не ми се погоди. Тапа е. Речи и на учителката помалку да филозофира. (n)

Лазар, ќе се разбереме утре на час со тебе.

А кога се зачленуваш на форуми да бараш помош за во школо препорачливо е да не го користиш вистинското име и презиме.

Jaс искрено би ти напишал, ама темава не ми се погоди. Тапа е. Речи и на учителката помалку да филозофира. (n)
Тоа што им ја дадов таа тема е во склоп со програмата. Немој да судите предвреме.

А кога се зачленуваш на форуми да бараш помош за во школо препорачливо е да не го користиш вистинското име и презиме.

Тоа што им ја дадов таа тема е во склоп со програмата. Немој да судите предвреме.
Eпа тогаш останувам на ставот дека е тапа, во склоп на програмата. А си го повлекувам зборот за учителка (пошто беше претпоставка, а не суд :) )

Нели ученик беше бе? :vozbud:

Вчера книги завиткува, денес предава...

Нели ученик беше бе? :vozbud:

Вчера книги завиткува, денес предава...

А професорите немаат книги или од памет си кажуваат? :icon_lol:

Утре во школо ќе види малиот колку го фатил професорот на дело.

Го утепа готово:pos::pos: отворил тема како да се смени корисничко име и да се избришат мислења :pos::pos::pos::pos:
http://forum.kajgana.com/threads/kako-da-si-smenam-korisnicko-ime.74908/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom