D
Deleted member 70912
Гостин
Ја не ни очекував да ни дадат
Сеа ќе треба преку некој Бугар да се ангажираме ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ќе треба да им пристапиме со муабетот: „Њама нужда за тревожене. Нели вие казвате че сме един народ вв две држави. А Македончета, а Блгарчета едно сшто е. Даите навам билети!“
Малце политика треба.![]()
Ајде, ајде, кажи му ја новоста на луѓево, не туку ми го цитирај Рики.@RickyLFC9 гледај ги Busty Cops на тв 1000 сега се. Изгледа оттаму ми се соништата дека ме бркале полицајки![]()
Сношти го гледав daddy did the babysitterАјде, ајде, кажи му ја новоста на луѓево, не туку ми го цитирај Рики.![]()
Абе не е за частењето проблемотКажи му сега, или многу за честење ќе ти се фати?![]()
Абе види, сеа ти секако треба да частиш чим има повод за тоа. Дали ќе го кажеш поводот ја на тебе ќе оставам. Битно ти части не.Абе не е за частењето проблемот![]()
Нема да ви средат за карти како официјален фан клуб???Карти потешко. Официјално не пљукнаа од Ливерпул.
Од Ливерпул ни одговорија дека не можат да набават карти за ЛШ за бренчовите.Нема да ви средат за карти како официјален фан клуб???![]()