- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.431
- Поени од реакции
- 7.240
со ова што го кажа Стеф, може да се проба 3-1 на точен резултат на Стен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дупиш и ти сеа. Кладилниците го ставиле тој коефициент поради многу фактори. Прво, ранкингот, второ, формата, трето знаејќи каков е на физички план Нишикори и четврто, а и најбитно патем, тоа што Нишикори вчера го заврши мечот во 2:26 часот по полноќ по локално време. Сите овие фактори влијаат врз коефициентот, инаку првичниот беше мислам околу 1.70, можда и малце повисок.Од 1.70 нагоре вреди да размислувам за него. Под тоа, тешка работа.
Дупиш и ти сеа. Кладилниците го ставиле тој коефициент поради многу фактори. Прво, ранкингот, второ, формата, трето знаејќи каков е на физички план Нишикори и четврто, а и најбитно патем, тоа што Нишикори вчера го заврши мечот во 2:26 часот по полноќ по локално време. Сите овие фактори влијаат врз коефициентот, инаку првичниот беше мислам околу 1.70, можда и малце повисок.
Еј не ме нервирај, се каравме на АО ради него.Знам јас зошто е ставен тој коефициент, само кажувам дека ми нема вредност. Вавринка е психо, и психо ќе си остане. Не знам дали го гледаше против Бенето во Синисинати, кога наеднаш престана да игра и го изгуби мечот. Кеи е типичен претсравник на својот народ, упорен, вреден, и не е психо. Може тој меч како ништо да замине на негова страна, за 1.55 не би експериментирал.
Еј не ме нервирај, се каравме на АО ради него.
Знам знам, класичен психопат е, па и сега со Робредо беше на работ да изгуби, страшно се глупираше ама на крај се извади некако, а јас реално се газев од смеење кога покажуваше со прстот на главата.
Кеи ептен го поштувам, само онака си коментирав за коефициентите и зошто се такви. Не вреди да се фрлаат пари на Вавринка кој од добиен меч може да направи изгубен.
Иначе со Бенето изгуби затоа што Бенето скроз му ја умртви играта и буквално му влезе под кожа...
Нишикори е послаба верзија на Ѓоковиќ, многу сличен тенис играат и двајцата, а знаеме дека на Вавринка му оди во последно време со Ноле.
Ако не греши многу Вавринка сигурно ќе тепа, ќе нема време Нишикори да ги контролира поените затоа што Стан има појаки удари од основната линија.
И јас ја фатив двојка, реално Вика ич не е во форма, само имаше среќа со ждребот. Далеку е она од ланската форма...Мене Стен ми е еден од најомилените тенисери, затоа што знае да одигра спектакуларен тенис. Но кога ќе дојде за кладење на него како фаворит, не фала.
Инаку, Вика викаше и довика, ја пуштија по семки. Кеширав убав коефициент на Макарова. Следен бет ми е Возниацки да го освои УС Опен.![]()
Во Копачка не важат продолженија у кошаркиве така ?
Не.Во Копачка не важат продолженија у кошаркиве така ?
И јас ја фатив двојка, реално Вика ич не е во форма, само имаше среќа со ждребот. Далеку е она од ланската форма...
Тоа на Возниацки ти е добар тип, Серена како што забележав вчера има ситна повреда на зглобот на ногата, така да може да и смета во остатокот од турнирот.
Утре е многу јак дубл е Федерер+Возниацки, мислам дека нема каде да бегаат.
Во БетСити важат и продолженија т.е нема нерешено.А во која македонска кладилница важат? Ако имаш и нерешено во понудата, сигурно не важат. Инаку, нерешеното во кошарка ни е оставштина од комунистичките кладилници од пред 20 години, на он лајн кладилниците нема нерешено во кошарка, освен на Sportingbet каде ги има двете варијанти, со икс и без него.
Во БетСити важат и продолженија т.е нема нерешено.