Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
па нај очигледно е тоа дека барал поголеми трансфери
То си мислиме ние, сигурно на некој ќе му текни нешто друго. Јас го чекав трансфер рокот за да видам дали управата сакаше да шитни некој од играчиве ама костурот е тој, плус Конте си најде работа во меѓувреме па ...
Шо е за право после 3 години чоек губи и ентузијазам ама мислам дека мораше да се мотивира самиот за да атакува на ЛШ. Особено имајќи во предвид дека потфрли таму. Сепак тој си знај.

Раниери едно време бараше 4 а сега имаме 5 ама проблемот е што 3ца од нив се дечишта шо е мал ризик.
Џовинко порасна, не е веќе детиште :)
Jас мислам дека Конте си отиде од причина што беше и сам свесен дека со играчите што ги има не е во состојба да оствари поголем успех во ЛШ, а управава и самите знаеме дека е стисната за трансфери.Сигурен сум дека Конте летово сакаше барем еден голем трансфер како ди марија , манџукич , фалкао или друг играч од нивен калибар. Ама што е, тоа е , ќе видиме како ќе тече сезонава. За ЛШ јас и оваа сезона сум скептик , мислам дека максимумот би ни бил четврт финале , освен ако имаме среќа со ждребот па да налетаме на некој тим со квалитет близу до нашиот и да се протнеме во полуфинале.Реално немаме капацитет да се носиме со Реал, Баерн ,Барса,Челзи.

1535732_715794411828269_1715298511413935407_n.jpg

10511337_10152411368197991_822367360897118800_n.jpg

Денес се навршуваат 25 години од смртта на Гаетано Ширеа. Легендарниот дефанзивец на Јувентус загина во сообраќајна несреќа во Полска каде беше на патување како скаут на Јуве, гледајќи го Горник, тим кој беше следен противник на Јувентус во УЕФА Куп .

Последно уредено:
Jас мислам дека Конте си отиде од причина што беше и сам свесен дека со играчите што ги има не е во состојба да оствари поголем успех во ЛШ, а управава и самите знаеме дека е стисната за трансфери.Сигурен сум дека Конте летово сакаше барем еден голем трансфер како ди марија , манџукич , фалкао или друг играч од нивен калибар. Ама што е, тоа е , ќе видиме како ќе тече сезонава. За ЛШ јас и оваа сезона сум скептик , мислам дека максимумот би ни бил четврт финале , освен ако имаме среќа со ждребот па да налетаме на некој тим со квалитет близу до нашиот и да се протнеме во полуфинале.Реално немаме капацитет да се носиме со Реал, Баерн ,Барса,Челзи.
1535732_715794411828269_1715298511413935407_n.jpg

10511337_10152411368197991_822367360897118800_n.jpg

Денес се навршуваат 25 години од смртта на Гаетано Ширеа. Легендарниот дефанзивец на Јувентус загина во сообраќајна несреќа во Полска каде беше на патување како скаут на Јуве, гледајќи го Горник, тим кој беше следен противник на Јувентус во УЕФА Куп .
R.I.P SCIREA EDEN OD NAJGOLEMITE IGRACI STO NEKOGAS POSTOELE :cuc::cuc::cuc:

- За Џовинко ќе речам дека порасна кога ќе гарантира барем 15 гола+асистенции по сезона.
- За Конте се сложвам ама работата е што знаеше дека титула + четврт ќе ја направеше управата повторно задоволна.
- Голем трансфер нема да има се додека не сме начисто дека тоа едно име е разликата што ни треба. Во Серија А сме повеќе од надмоќни и засега нема потреба од засилвања за Серија А. А за лига на шампиони мислам деа и вака можиме да се носиме до кај 1/4 со една промена нема да правиме преголема разлика. Сезонава треба да се испита хемијата со Алегри и да се крпи догодина тоа што ќе фали о оваа постава.
- За 1/4 се сложвам дека е реален досег. Со тоа што не исклучувам можност за изненадување. Во фудбалот лесно е да се надминиш и да елиминираш еден или два противници. Титулата реално е релативно далеку, ама можиме да напрајме малку гужва.

BwnKjVwIAAElB4u.jpg:large

lie-down-try-not-to-cry-cry-a-lot.png

Ја земал 11-та на Амаури... #Legend :place:

@dragonsky

Амаури и Молинаро не се делат, сега повторно се заедно во Торино. Исто и Ночерино кој беше проценет на 8М за трансферот на Амаури.:tapp:

- За Џовинко ќе речам дека порасна кога ќе гарантира барем 15 гола+асистенции по сезона.
- За Конте се сложвам ама работата е што знаеше дека титула + четврт ќе ја направеше управата повторно задоволна.
- Голем трансфер нема да има се додека не сме начисто дека тоа едно име е разликата што ни треба. Во Серија А сме повеќе од надмоќни и засега нема потреба од засилвања за Серија А. А за лига на шампиони мислам деа и вака можиме да се носиме до кај 1/4 со една промена нема да правиме преголема разлика. Сезонава треба да се испита хемијата со Алегри и да се крпи догодина тоа што ќе фали о оваа постава.
- За 1/4 се сложвам дека е реален досег. Со тоа што не исклучувам можност за изненадување. Во фудбалот лесно е да се надминиш и да елиминираш еден или два противници. Титулата реално е релативно далеку, ама можиме да напрајме малку гужва.
Со последниов пасус баш убаво го опиша однесувањето и работењето на нашава управа.
Ако биде нешто убаво, ако не, еби му мајката, доволно е 1/4 финале. :ROFLMAO:
Како некој треторазреден клуб да сме, а не Јувентус.

Убаво пиша и дека со скудето и 1/4 финале би била задоволна управата, ама не е таков Конте да се задоволува со тоа што ќе му биде сигурно местото и да си легне на брашното и да си го прчи курот, туку човекот сака најголеми дострели, а виде дека овие горе у управа се пичондри и ги боли едно ебано денарче да дадат за посериозен трансфер, и со право си отиде, што ќе си кине нерви за џабе. :)

Една минута молќење за Царот :D

Јувентус нема слаб тим, имаме појаки играчи од ланскиот Атлетико Мадрид кој играше во финале.

DeviAngel напиша:
Massimiliano Allegri is “not disappointed” by the Juventus transfer session or their failure to sign Radamel Falcao.

The Coach spoke to reporters at the UEFA Elite Forum get-together of tacticians.

“Am I disappointed at not getting Falcao? No,” shrugged Allegri.

Monaco loaned Falcao to Manchester United on transfer deadline day after a lengthy medical.

“We worked well, with targeted operations, without buying just for the sake of buying. If we had found the player truly capable of helping the team make a step up in quality, then ok, otherwise there’s no point when we already have such a strong squad.

“Young players? I’ve always allowed them to play in my teams. It’s even better if they find space with the national side, but that’s Antonio Conte’s issue to deal with and not mine.”

Allegri was also asked whether the Champions League was a genuine target for Juve this season.

“First let’s focus on the group stage and reaching the last 16...”

Allegri - "Vidal? Non è mai stato sul mercato, la società mi ha detto fin dall’inizio che sarebbe rimasto"

Еве кои 5 играчи претходно ја носеа деветката во Јувентус.Да се надеваме дека Мората ќе помине повеќе како Ибра и Вучинич,отколку како Божинов и Салас :D

Амаури и Молинаро не се делат, сега повторно се заедно во Торино. Исто и Ночерино кој беше проценет на 8М за трансферот на Амаури.:tapp:
tfc_501.JPG

индијанецов лижејќи им го гзот на комшикиве,изјави и дека ептен сакал да им даде гол на Јуве :icon_lol:
"It would be fantastic to score a goal against Juve, beautiful for the fans and for me."

Еве кои 5 играчи претходно ја носеа деветката во Јувентус.Да се надеваме дека Мората ќе помине повеќе како Ибра и Вучинич,отколку како Божинов и Салас

Деветката ја носеле Вијали и Инзаги :D... Ај остајте го детето прво нека се покаже, па потоа ќе зборуваме.

А што се однесува до Амаури :O -------:

Деветката ја носеле Вијали и Инзаги :D... Ај остајте го детето прво нека се покаже, па потоа ќе зборуваме.

А што се однесува до Амаури :O -------:
Ова се последните 5 души што ја носеле,фала богу дека во минатото и многу поголеми играчишта ја носеле деветка во Јуве :)
Иначе ептен сакам да видам како ќе се покаже Мората.Можеби ќе му треба малку време дур се привикне на Серија А,али има голем потенцијал и осеќам дека во вториот дел од сезоната ќе распали ко Љоренте лани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom