Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Do you have the bookmark button ready?

Не, чисто ме интересира а знам дека ќе има некој што ќе букмаркува па ќе се „смееме“ во мај на нечија сметка :)

Иначе, јас од ЛФЦ очекувам титула. Верувам дека Роџерс имаше одлични трансфери летово и ќе може да атакува само доколку ја среди одбраната. Да, ни отиде Суарез ама офанзивно се засиливме со Бало, Марковиќ, Лалана. Средината ни се зацврсти со Џан а Ален овие 3 кола покажа дека не заборавил да игра.

Јор експектешнс? :Д

П.С. Секако, задоволен со топ4.

Дај бе пишете си очекувања после трансфер периодот :)

Челзи и Пул сеа за сеа за титула. Сити, Арсенал и Јунајтед ќе се борат за другите 2 места, а може и некој од овие да изненади и да замеша прсти во трката за титула како лани Пул.

Али најверојатно:

1. Челзи
2. Пул
3. Арсенал
4. Јунајтед / Сити

Тенка клупа, иако играме само на 2 фронта, благодарение на football genius-oт. Имаме 10 повредени играчи моментално, што е премногу.

Ке бидеме little horses оваа сезона во поглед на Челси и Сити.
Очекувам влез во топ4, па здравје од наредната година title contenders со уште 2-3 прописни засилувања.

Нормално, навијам за титула, али треба мноооооогу коцки да ни се поклопат, пред се, главните играчи да ни останат здрави и одбраната да ни се повампири.

А во поглед на Ливерпул што ќе бидете? :D

Иначе сега гледа, Евертон примиле 10 гола во први 3 кола :eek:

Еве го документот што се праќа во ФА за трансфери, овој е битно да имаш пратено пред 11.

1409657395771_wps_3_pemier_league_transfer_de.jpg

имаат меил на веб сајтот, да им пратиме за на @dragonsky трансферот од фан клуб Челзи :icon_lol:
А бе а кај ме договорија ?
Ја како Одемвинге надвор од клуб сум чекам само некој да ме купи :ROFLMAO:

А во поглед на Ливерпул што ќе бидете? :D

Иначе сега гледа, Евертон примиле 10 гола во први 3 кола :eek:

Со вас и со Арсенал би требало да се јадеме. Посебно сега кога го имаат Велбек.
Челси и Сити се покомплетни, посебно Сити. Strength in depth.

Со вас и со Арсенал би требало да се јадеме. Посебно сега кога го имаат Велбек.
Челси и Сити се покомплетни, посебно Сити. Strength in depth.
ако гледаш така и ливерпул има доста длабок состав...освен во одбраната скоро на секоја позиција имаа по 2ца одлични играчи...Башка и Ван гал ви кажа 3 месеци не очекувајте резултати...за 3 месеци преголема ќе е разликата за да може да се јадете со нив ....

ако гледаш така и ливерпул има доста длабок состав...освен во одбраната скоро на секоја позиција имаа по 2ца одлични играчи...Башка и Ван гал ви кажа 3 месеци не очекувајте резултати...за 3 месеци преголема ќе е разликата за да може да се јадете со нив ....
Рече вообичаено треба 3месеци да се уиграат и научат новата филозофија. Е сеа може да треба повеќе од 3 ,а може и помалку.

Рече вообичаено треба 3месеци да се уиграат и научат новата филозофија. Е сеа може да треба повеќе од 3 ,а може и помалку.
со огледа на почетокот кој го имавте 3 месеци ќе бидат ...особено проблем ќе ви биде дефанзивниот дел пошто таму познајчани засилувања не земавте...сеа не значи дека тие 3 месеци нема да имате победи ама ипак.. ваљда ќе идете на тоа да постигнувате повеќе голови од што ќе примате така да за таква хемија убаов си кажа ван гал од ноември таму негде ќе треба да се види дали стварно нешто ќе успее да направи ван гал со јунајтед или ќе биде утка...

Одбраната губи натпревари, нападот ги добива. Вчера баш продискутиравме со @Peja989 за нивната одбрана.
Кажи ми ги алтернативите на Ливерпул за Стариџ, Балотели и Стерлинг?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom