Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Барате профит?

pSpE7ON.png

Шитнав реген лев бек за 40 милиони во Баерн бидејќи го имам Shaw и уште еден исто квалитетен реген, тој Шнејсдлдјклдкслдклин во Барселона за 42 милиони, Гастон Рамирез во ПСЖ за 28 милиони и плус неколку поситни трансфери и бам 90 милиони плус во буџет вкупно, откако го потполнив тимот и е уште подобар од претходно.

П.С. Имам премногу млади играчи, повеќето таленти кои сепак не би ги играл во прв тим па ги позајмувам насекаде и чекам да им порасне цената па да ги продадам.

Го комплетирав тимот, нема веќе трансфери да правам, освен нешто евентуално last minute, ама доволно се, доста нови играчи имам, 10 од 24 во прв тим ми се нови. Од сликата што ја ставив претходно, Гил Ромеро и Ромањоли ин, Ванјама, Белуски и Страндберг аут. Имам 24 играчи во прв тим, плус уште двајца добри голмани во резервите и солиден број на млади играчи кои ќе добијат по некоја шанса во Куп утакмици.

GSRMDSy.png

Одлично деби имав во групи евро лига.... со мене во група се уште Зенит и трабзонспор...3 ќе бидам скоро сигурно ...ако успеам некако да се држам со турциве може и втор...земав и уште некој играчи ама пошо покасно неможев да ги регистрирам за евро лига...Кристијан наумовски за голманче и Неџипи полушпиц...плус 2ца бразилци ...

iAq3SGR.png

Стојков си отиде :( а најдобар играч ми беше...ама неможев да го задржам...башка што ич пари за трансфери не ми дадоа и за плата само 18К неделно..ако успеам некако до лига европа да стигнам супер ќе е ...
So i so Vardar mozi da se igra ? :vozbud:

Јас играм со Пелистер веќе 5-6 сезони, ама ептен се нервирам шо не можи појќе од 5 странци да се регистрират во Македонска лига

Јас играм со Пелистер веќе 5-6 сезони, ама ептен се нервирам шо не можи појќе од 5 странци да се регистрират во Македонска лига
земај си млади играчи странци и со време ќе добијат државјанство...[DOUBLEPOST=1409585935][/DOUBLEPOST]
w3Juybn.png

Првата ја изгубив 3-2 на гости ама дома некако ги победив....ептен непрецизни беа се изнаутинаа а и Арагонес фати неколку топки....само што нареден натпревар сум без таневски и ќе биде проблем....

Последно уредено од модератор:
iAq3SGR.png

Стојков си отиде :( а најдобар играч ми беше...ама неможев да го задржам...башка што ич пари за трансфери не ми дадоа и за плата само 18К неделно..ако успеам некако до лига европа да стигнам супер ќе е ...
Брат дај кажи како за Мак. Лига :))

Пробвам да позајмам играч со Шефилд и ми излегува ова...Sheff Utd are not allowed to sign players until transfer embargo is lifted. Што е работава пошто прв пат ми се случува.

Пробвам да позајмам играч со Шефилд и ми излегува ова...Sheff Utd are not allowed to sign players until transfer embargo is lifted. Што е работава пошто прв пат ми се случува.
Ваљда клубот ти е на продажба. И има преговори за купување. Може да добиеш нов газда у брзо време :D

Ваљда клубот ти е на продажба. И има преговори за купување. Може да добиеш нов газда у брзо време :D

Нека биде некој шеик, се отепав на фри да барам играч. А во моментов очајно ми треба да позајмам играч на 3 месеци зошто повредите ме турија.

FvUKtdK.png

Статистикава на натпреваров вришти...ги утепав од мавање 7 жути картони , 0 шута кон гол...посед 24...никад на никоја менаџер сум немал помал посед..а ги играм од 2004...башка што и УСМ 98 иам играно...:D али тоа е таква среќа од ждребот јунајтед да ми се падне...

другари дајте некоја итнересна тактика да испробувам со тимов мој,досадна е веќе оваа сегашнава тактика што ја играм :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom