Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
А кажи ми ти шо квалитет гледаш во него?
Кажи ми ти мене прво што згреши Ален со Спарс, па јас ќе ти кажам каде беше добар. И немој да ми речиш "не реков дека не беше добар, туку ништо посебно" пошто очигледно е дека го "ругаш" шо би рекле Скопјаниве. :)

Инаку, Борини е најпростиот играч на светот. Незнам која е логиката да одбиеш трансфер во премиерлигашки клуб, што за него е и реална опција со квалитетите кои ги поседува. Таму ќе беше главен играч, а овде ќе биде никој и ништо, буквално.

Не е дека јас ги давам парите од џеб, ама ако сака да биде 4та опција, нека биде. Само сакам да изигра "дури" 3-4 утакмици сезонава и да му падни формата. Па после ќе го видам наредна сезона кога ќе се врати во Италија, во Триестина.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се надевам дека нема да ни затреба ама нека седи, шогоебам.[DOUBLEPOST=1409615591][/DOUBLEPOST]Јас не знам кога последен пат се случило али мислам дека може да стане омразен играч поради ова.[DOUBLEPOST=1409615630][/DOUBLEPOST]Даггер

Последно уредено:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
koj idiot e toa borini ni otidoja 12.5 miljoni so koi na zima mozevme da zememe nesto sto ke ni zafali sea neka dremi na klupa i da daj gospod ni edna minuta da ne izigra do krajot na dogovorot

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ама зошто идиот бе луѓе. Идиот е некој што може да ти помогне а си оди. Не е идиот некој што може да ти помогне а не сака да си оди. Четврт напаѓач ни е а решен е да остане и да се бори. Нека остане.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ќе се борел смешниот за место. офффффф.

Да сум му ја, бел маркер до крај на сезона ќе носи и сам ќе тренира пошто го кошташе клубот 10-12м фунти,пари кој веќе нареден пат нема да може да му ги извадат пошто нема да заигра утакмица годинава.

Лакомото сакал 90к плата:facepalm:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Колку ти човеку не разбираш што направи Фабио со тоа што побара 90к, тоа е страшно :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Колку ти човеку не разбираш што направи Фабио со тоа што побара 90к, тоа е страшно :)
Го разбирам јас него што сакал да постигне ама кого клубот 2 пати прифаќа понуда за него треба да му стане јасно дека НЕ ГО САКААТ ВИШЕ.

Вака ем не заеба нас за парите ем он се заеба пошто нема да заигра.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Го разбирам јас него што сакал да постигне ама кого клубот 2 пати прифаќа понуда за него треба да му стане јасно дека НЕ ГО САКААТ ВИШЕ.

Вака ем не заеба нас за парите ем он се заеба пошто нема да заигра.
Значи он е педер пошто не си оди а клубот го шутира лево-десно а Торес пример за некои е во ред зошто си отишол поради амбиции.
Едниот поради лични амбиции (сака да остане и да се бори) е негативец а другиот е оправдан.

Мноогу селективно размислување.
Нека остане, потребен ќе биде. Плус, ако ја форсира 4-4-2 и недајбоже ни се повреди еден од Бало/Стариџ ќе треба да играме со Рики во прва постава и кој ќе ни биде замена?

Супер си е што остана.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Значи он е педер пошто не си оди а клубот го шутира лево-десно а Торес пример за некои е во ред зошто си отишол поради амбиции.
Едниот поради лични амбиции (сака да остане и да се бори) е негативец а другиот е оправдан.

.
Неможе да споредуваш играч од светска класа со играч за ротација. Нормално дека Торес ќе си оди ако тимот пропаѓа а не е нормално да седи Борини и да не игра на утакмици.
Прво сам против себе си иде.

Каква кариера ќе има ако годинава изигра само 5 утакмици ?? кај ќе иде следното лето и за колку пари ?
Го ебава клубот и сам себе.

Која е таа амбиција да сакам да играм поред Кристијано и Бејл у тим т.е да мислам дека ќе им земам место? Ова не е амбициозност туку лудост.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не брат, тоа е „никогаш во животот не сум имал потреба да се натпреварувам за нешто“. Наместо да почтуваш што има високи и големи амбиции ти го ругаш зошто е таков. Очигледно никогаш во животот не си се борел со некој помоќен од тебе па затоа ова ти е лудост. Мене ми е за почит.

Изгледа и Лукас требаше да си оди кога го свиреа на Енфилд...

Компетиција е здрава. Марио не е Мирко Ивановски па да не постои на тренинг.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ама го занемаруваш фактот дека клубот 2 пати прифаќа понуда за него тоа значи ''оди си аман'' . Пред 2 години кога дојде Брендан и кога го донесе него ,тогаш требаше да се бори и да се докаже за место во тимот а не сега поред Балотели и Стариџ.

Како отиде на позајмица лани,што не кажа дека ќе остане да се бори ?? Мене ова на инает ми е а не на никава амбициозност без разлика што кажал.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не брат, отиде на позајмица за да се врати појак. Со оглед на тоа како изигра лани, верувам дека е подобар фудбалер.

Да најдоа позајмица, можеби и ќе одеше. Сега, не сака да си оди и сака да се бори. Не знам како не разбираш. Најди ми екипа што има појака опција за четврти напаѓач. Не во ПЛ туку општо. Четврта опција која е подобра од Фабио Борини.[DOUBLEPOST=1409663529][/DOUBLEPOST]Него, со Валдес веројатно има договор. Ќе почекаат да видат кога ќе се опорави и ќе дојде да си тренира.

Позитивно: Се е попозитивно од Бред Џонс
Негативно: Очекував да кажам подобар голман кој ќе го бутка Мињо али тоа е...

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom