Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Во Логоварди.
И тоа со подновен воздухопловен парк.ЦЕСНА :P (Ако не си знаел,јас вака ко по информиран).Дека од ПП не за друго :P

Иначе како помина вчера ФБ забавата со Сашо Ставрев? :))))

И тоа со подновен воздухопловен парк.ЦЕСНА :P (Ако не си знаел,јас вака ко по информиран).Дека од ПП не за друго :P

Иначе како помина вчера ФБ забавата со Сашо Ставрев? :))))

лол сашо ставрев правел забава :tapp::tapp: ќе се отепам

Вечерва бев битола...лел колку го обожавам градовввв :back: при првата можност се селам во него ..ни скопје ни прага не можат да го заменат :*

Ако се селам да живеам некаде на друго место во македонија сигурно ке ја изберам Битола. Мислам дека во Македонија барем според мене е нај ЕТНИЧКИ чист град, карактер на луѓе - подобро здравје, а чаршија да излезеш и да не се вратиш никогаш.

Ако можам да бирам одам да станам Чкембар уште утре:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

И не се лижам озбилно го мислам тоа:pos2:

на кој да му се лижиш секој си има свое мислење а за то етнички чист град има и почисти од битола ама не се проблем овие шо се другите припадности а за чкембар да можеше ке почекаше до недела за утре нема утакмици на Пелистер:smir:

:vozbud: Леле забавите на АКТО почнаја.
Искрено лудница ми се. Посебно локациите шо ги коростат.
Вечерва пуштаја музика во Висаж :pos: .
Иначе петок ке има Журка во воз (Скопје- Битола) од 14:30 часот.
Штета шо нема да можам да одам. :smir:

AKTO e super rabota , Visage probudi spomeni iako nemase kislorod vnatre . ama sepak odlicno da se vidat istite surati od godini nanazad

незнам шо му се издешава на луѓето шо ја праеа фонтаната.
пес е. нема никаква композиција , никаква замисла , само набапкано работи некои.
wtf?

озбилно за џабе споебани пари еееј 700 и кусур илјади евра шо работи можеа да напрат со тие пари ама ако се гледа во скопјето колку пари се исфрлени за споменици нашето и не е толку лошо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom