Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Сладолед Фест??? :vozbud:

Ај догодина јас ќе организирам Шеќерна волна фест :smir:

периодов битола стана епицентар на земјотреси, вчера сабајле пак здрма,.....

или мене так ми се чини? :toe:

периодов битола стана епицентар на земјотреси, вчера сабајле пак здрма,.....

или мене так ми се чини? :toe:

да да имало пак кај 8 и нешо сабајле ... јас спиев појма неам ништо не осетив :)

да да имало пак кај 8 и нешо сабајле ... јас спиев појма неам ништо не осетив :)

јас го осетив, не беше многу јак, некаде од 2 до 3 степени којзнае дали и толку имаше ..ова се случува веќе 4 пат ..епа да се надеваме дека не не демнеат посилни потреси ..

Пред 20-тина минути седнувам да учам и ме здрмаја селани од илинденски денови,излегов на балкун да видам шо е како е и шо да видам....

1002349m.jpg

bulgaria_flag.gif

Алооо Кубрат си ојде од овде пред 1300 години,шо *** барате ?

Еве ги пак дојдоја,алоо народе,бугарите дојдоја пакк:pipi:

Аман бе и ти игроорчиња мали...
Нека се луѓето...

Море од 7 до 77 ги има,цел град е полн со нив,they are everywhere :nesum:.
Ете сега видов едни со хрватско знаме :nesvest:

`Денес топ беше народ во Инстинкт.` :pos:

^ Само инлустрација за тоа какви муабети почнавме да прајме на тема `Битола`.
Земјотрес имало. Е сега, дека бил во Битола пак нема нешто многу врска со градот како таков, ама во право сте со случувањата во градот има врска. Освен земјотрес ништо во последно време интересно се нема случено . лол. А рака на срце, можи и до мене да е.

Земјотрес имало. Е сега, дека бил во Битола пак нема нешто многу врска со градот како таков, ама во право сте со случувањата во градот има врска. Освен земјотрес ништо во последно време интересно се нема случено . лол. А рака на срце, можи и до мене да е.

Не е, вервај :Д
Сите се по одмори, жив чоек нема.

епа што поинтересно сакаш, торнадо да не лупни ..

иначе од утре во 21:00h започнува фестивалот на сладоледот, како што знам ќе има познати музичари од македоснката естрада ..па ќе биде интересно веројатно ..:)

А сега прочитав на та таблата,има од сегде играорци,така да полн ќе биди градо овие дена.

битолчани битолчанке куде ви е ајродром?:vozbud::vozbud:

абе пука од срека
иначе сладолед фест тиња па оние сладоледџите наместо да продават по промотивна цена тие ги остаја истите:nerv:а баш за то се вика фест ем помали цени ем поке народ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom