Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Значи денеска кладилничари беше мртва сабота за кладење а? :D среќа што бев втора на работа, та ме мрзи кога сум поручек де уплатам и изгледа добро ми испадна:)

Ke im vrnat za lani 2-5 doma izgubija, vitesse ne e istiot od lani, gleda gi so zvole posledno kolo

Значи денеска кладилничари беше мртва сабота за кладење а? :D среќа што бев втора на работа, та ме мрзи кога сум поручек де уплатам и изгледа добро ми испадна:)
You lucky bastard. :icon_lol: Јас претходните два викенда не уплаќав и добро испаѓаше. Денес (сега веќе вчера) сабајле станав рано и отидов да уплатам. Немав пишано од петок 13ти во Јуни мислам беше. Ќејфови бев денес, сигурен дека ќе фатам и - масакр :coffee:

You lucky bastard. :icon_lol: Јас претходните два викенда не уплаќав и добро испаѓаше. Денес (сега веќе вчера) сабајле станав рано и отидов да уплатам. Немав пишано од петок 13ти во Јуни мислам беше. Ќејфови бев денес, сигурен дека ќе фатам и - масакр :coffee:
Денес (недела) ќе се осветиме :sneaky: ;)

Денес (недела) ќе се осветиме :sneaky: ;)
Ахаха после денешниот масакр ќе си почекам две недели малку да се опоравам и да се спремам :icon_lol:
ПСЖ имајте ја на ум за утре (денес) 1.55 е мислам.
Зенит исто се залетани газат во Русија, 1.90 е за двојка со Локомотив

Ахаха после денешниот масакр ќе си почекам две недели малку да се опоравам и да се спремам :icon_lol:
ПСЖ имајте ја на ум за утре (денес) 1.55 е мислам.
Зенит исто се залетани газат во Русија, 1.90 е за двојка со Локомотив
Се додека не се врати Ибра на терен, ПСЖ е бришан кај мене ;). А вакви ливада лиги никогаш не играм

Се додека не се врати Ибра на терен ПСЖ е бришан кај мене ;). А вакви ливада лиги никогаш не играм
Заостануваат веќе ПСЖ мора да тепаат. Зенит лани едно 7-8 пати ги пишав последните два месеци мислам само еднаш дали ме паднаа.

Се додека не се врати Ибра на терен, ПСЖ е бришан кај мене ;). А вакви ливада лиги никогаш не играм
Ибра ќе играл утре..така разбрав сега засега, ќе видиме шо ќе кажи времето

Заостануваат веќе ПСЖ мора да тепаат. Зенит лани едно 7-8 пати ги пишав последните два месеци мислам само еднаш дали ме паднаа.
Види, и Јунајтед требаше да тепа, ама не тепа. Ако веруваш руска утакмица немам ставено на тикет ама никогаш, истото важи и за лиги како словачка, чешка ,унгарија и ред такви. И друга работа, гледам да избегнам или ги пишам со страв екипи што играат домашно и европско натпреварување во еден викенд, баш таква е и оваа текма. Во ред ти е мислењето, сепак ти барем ги пратиш, јас ги прескокнувам во билтенот :D[DOUBLEPOST=1409440197][/DOUBLEPOST]
А ќе ја играш кец ?
Колку ќе и ставиш на двојка :D :LOL:

Ај да најдиме некои сигурни (сигурни ебаго)
Псв 1, Да почне убаво денот.
За псв нема да играе Сантијаго, ајакс 3-1 го победиа Бреда 6-1 имаат 3/3.
ПСЖ 1
Тиаго нема да игра додека Ибрахимовч треба да игра, имаат 2 реми и 1 победа на екипа како псж не им личи ова.
Parіs St Germaіn boss Laurent Blanc has confіrmed that Zlatan іbrahіmovіc іs ready to feature agaіnst hіgh-flyіng St Etіenne at the Parc des Prіnces on Sunday.
Н
аполи 2
Подобар состав имаат од Џенова па би требало да победат, ама многу екипи што треба да победат не победуваат па сега...
Барселона 2
Немаат сериозни изостаноци освен Нејмар, но не се знаи можно е да игра и тој.
Реал Мадрид 2
Имаат добар состав би да го победат Реал сосиед, но незнам бидејќи за Реал нема да игра Роналдо.
А
јакс 2
Рода 1
Цска Москва 1
Казан 1
Зенит 2
Правејте тикети/системи/играјте синглови шо ви се аресе тоа ај чао.
Ако сакте брзи пари пробајте.
Псв 1 во 12:30
Цска во 11:30
Казан во 14
3 коеф има доста ви е,
Или пак мојште само псв и цска 1-1, шо сакте правејте.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom