- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Значи денеска кладилничари беше мртва сабота за кладење а?
среќа што бев втора на работа, та ме мрзи кога сум поручек де уплатам и изгледа добро ми испадна

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
You lucky bastard.Значи денеска кладилничари беше мртва сабота за кладење а?среќа што бев втора на работа, та ме мрзи кога сум поручек де уплатам и изгледа добро ми испадна
![]()
Денес (недела) ќе се осветимеYou lucky bastard.Јас претходните два викенда не уплаќав и добро испаѓаше. Денес (сега веќе вчера) сабајле станав рано и отидов да уплатам. Немав пишано од петок 13ти во Јуни мислам беше. Ќејфови бев денес, сигурен дека ќе фатам и - масакр
![]()
Ахаха после денешниот масакр ќе си почекам две недели малку да се опоравам и да се спремамДенес (недела) ќе се осветиме![]()
![]()
Се додека не се врати Ибра на терен, ПСЖ е бришан кај менеАхаха после денешниот масакр ќе си почекам две недели малку да се опоравам и да се спремам
ПСЖ имајте ја на ум за утре (денес) 1.55 е мислам.
Зенит исто се залетани газат во Русија, 1.90 е за двојка со Локомотив
Заостануваат веќе ПСЖ мора да тепаат. Зенит лани едно 7-8 пати ги пишав последните два месеци мислам само еднаш дали ме паднаа.Се додека не се врати Ибра на терен ПСЖ е бришан кај мене. А вакви ливада лиги никогаш не играм
Ибра ќе играл утре..така разбрав сега засега, ќе видиме шо ќе кажи времетоСе додека не се врати Ибра на терен, ПСЖ е бришан кај мене. А вакви ливада лиги никогаш не играм
А ќе ја играш кец ?Ибра ќе играл утре..така разбрав сега засега, ќе видиме шо ќе кажи времето
Види, и Јунајтед требаше да тепа, ама не тепа. Ако веруваш руска утакмица немам ставено на тикет ама никогаш, истото важи и за лиги како словачка, чешка ,унгарија и ред такви. И друга работа, гледам да избегнам или ги пишам со страв екипи што играат домашно и европско натпреварување во еден викенд, баш таква е и оваа текма. Во ред ти е мислењето, сепак ти барем ги пратиш, јас ги прескокнувам во билтенотЗаостануваат веќе ПСЖ мора да тепаат. Зенит лани едно 7-8 пати ги пишав последните два месеци мислам само еднаш дали ме паднаа.
Колку ќе и ставиш на двојкаА ќе ја играш кец ?
Прво да се осигурам дека ќе ја игра Џони 1Колку ќе и ставиш на двојка![]()
![]()