Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Болест шо ја шири ван Гал со формацијава негова. Чиста зараза. Можи со Баерн играме па ми изводи нешто 3-5-2. А пола од играчиве шо ги имаме се боси и незнаат 4-4-2 да ја играат ко шо треба. Е од тоа си патиме.Ова е болест. Најсериозно.. ова во клубот е болест.
Најмногу од се се плашам да не го фати и Ди Марија и на крај од сето ова ништо.
Па дали гледавте дека цел меч освен топката што ке се врати назад и ке се испуца, ништо друго немаше?
Никој не се осудува да направи дриблинг, вишок играч а ги имаме еден куп дриблери. Никој не си зема одговорност освен Ди Марија. Страв ми е и он ќе почне исто така. Прими ја топката-врати ја назад.
НА баерн да им извади 3-5-2? Не дај боже, има анално да ги силуваат. Исто и Челзи и Сити.Да беше Мојс досега ќе му летнеше авионот.[DOUBLEPOST=1409408473][/DOUBLEPOST]
Болест шо ја шири ван Гал со формацијава негова. Чиста зараза. Можи со Баерн играме па ми изводи нешто 3-5-2. А пола од играчиве шо ги имаме се боси и незнаат 4-4-2 да ја играат ко шо треба. Е од тоа си патиме.
Ама со кој и да играат, нема врска тоа. Муабетот е дека филозофира нешто со тим за кој се што треба е да им пуштиш брзи крила потпомогнати од бекови и да се рашири играта. Ама неееееееееее филозофиии требало. Коњ.НА баерн да им извади 3-5-2? Не дај боже, има анално да ги силуваат. Исто и Челзи и Сити.
Моу не го продал случајно ....Ај разбирам Флечер слабо да изигра, да се влече ко полумртов на терен, ама човекот има листерија, анемија, леукемија и акутна диареа + место на одмор, го праќаат на хемотерапија.
Но не знам што е проблемот со Мата!? Нели игра на омилената позиција!?