Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И патетики живи се веќе секоја година ако толку не ја признаваат зашто тогаш воопшто играат или е предвремено алиби за евентуален неуспех ако се види квалитетот на лигата особено оваа година не би рекол дека треба лигата да се смета за несериозна. Червар и неговите жалнопјки во најава
На мене одма бан ми ргнаа на нивната страна, а вардарците тука си јадат гомна колку сакаат и никој ништо не им прави....модераторо сигурно е некое вардарче, јас да бев 1000 бана ќе рокнев, масакр ќе ве направев...Како ли ги пресметаа тие ебани процентииронијата да биде поголема е што џабе ветувања кога пак тие 27% играчи од странство ќе играат поголем дел. И патетики живи се веќе секоја година ако толку не ја признаваат зашто тогаш воопшто играат или е предвремено алиби за евентуален неуспех ако се види квалитетот на лигата особено оваа година не би рекол дека треба лигата да се смета за несериозна. Червар и неговите жалнопјки во најава
Признаваш дека можеш да рокнеш 1000 коња?Освен 1000 кокошки, тешко дека нешто друго можеш да рокнеш![]()
Комита е главниот модератор на подфорумов, плус 3те супермодераторки истотака се Вардарки и уште 2ца ретко активни модератори се Вардарци... Има и уште неколку само не признаваат.На мене одма бан ми ргнаа на нивната страна, а вардарците тука си јадат гомна колку сакаат и никој ништо не им прави....модераторо сигурно е некое вардарче, јас да бев 1000 бана ќе рокнев, масакр ќе ве направев...
И затоа на нас банови, а на вардарци слободно им е се дозволено....ама не знам ли јас па да направам 5-60 профила ноќеска и утре да ги тероризирам страните РК и ФК Вардар...Комита е главниот модератор на подфорумов, плус 3те супермодераторки истотака се Вардарки и уште 2ца ретко активни модератори се Вардарци... Има и уште неколку само не признаваат.![]()
Па вака ко шо те читаме, тешко дека тоа ќе е нешто новоИ затоа на нас банови, а на вардарци слободно им е се дозволено....ама не знам ли јас па да направам 5-60 профила ноќеска и утре да ги тероризирам страните РК и ФК Вардар...
И летмиси така напрајИ затоа на нас банови, а на вардарци слободно им е се дозволено....ама не знам ли јас па да направам 5-60 профила ноќеска и утре да ги тероризирам страните РК и ФК Вардар...
Кој ти гарантира дека не сум летмиси...И летмиси така напрај![]()
Тупач си, можно е, некој заостанат профил...Кој ти гарантира дека не сум летмиси...