Фан клуб - РК Металург

На Руски јазик обавезно да идеш...
А ти да идеш на природа и општество да научиш за загадувањето на воздухот од фабриките.

На Руски јазик обавезно да идеш...

Може и на екскурзија во Јане Сандански салата ќе ве носат да видите како изгледа сала на еден светски тим, и столчиња и семафор на средина од терен и триста чуда и врагови.

Не заборавај магнет да си купиш од фан шопот.

Дечки може да збореме тука до сабајле ама у сабота ќе се виде кој е кој...кога ќе ве згрмат дечките десетина разлика хаххаха ќе ве видам тогаш што ќе зборете тука :D

Дечки може да збореме тука до сабајле ама у сабота ќе се виде кој е кој...кога ќе ве згрмат дечките десетина разлика хаххаха ќе ве видам тогаш што ќе зборете тука :D
Дека си бе Блажо да а ебам. :D

Дека си бе Блажо да а ебам. :D
Ја ме ја бе...спремам се да гледам како Вардар ќе го испонатепат у сабота :D
Ако погодеш кој е дијалекто нема веќе да јадам гомна за Вардар...

autizam_0100_resize_resize-610x218.jpg

УТРЕ ВО СИТИ МОЛ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРОМОЦИЈА НА ШКОЛСКИОТ ПРИБОР СО МОТИВИ ОД МЕТАЛУРГ
http://www.rkmetalurg.mk/utre-vo-si...a-na-shkolskiot-pribor-so-motivi-od-metalurg/[DOUBLEPOST=1409688327][/DOUBLEPOST]Прилог за враќањето на Мојсо

Последно уредено:
Па па па колку само деца, ќе се потепаат за потпис :LOL:
MAJ_3535_resize.jpg

MAJ_3621_resize.jpg

Браво за Металург.
Друга работа, пред некој ден им пишав нешто на фејс и доста коректно за многу кратко време ми одговорија. Ситница некој ќе каже но е знак дека се грижат за своите фанови. Тоа е добро и мислам дека имат доста голема подршка особено од помладите генерации а и од повеќето девојчиња шо ги познавам од Скопје. Незнам како се работите на овој план со Вардар од тоа шо го гледам по медиумите доста послабо работат на тое поле. Веројатно малку ги удара арогантноста, затоа што сепак Вардар е Вардар. Но треба да внимават зошто од стара слава не се живее особено тоа не поминува кај помладите генерации.

Ванчо и теткава :D
MAJ_3623_resize.jpg

На Атман од друга страна цуцево му го земало меракот, мх мх мх :X3:
MAJ_3691_resize.jpg

MAJ_3702_resize.jpg

Аман бе оваа "домаќинкава",уште да му легнеше таму на маса....:pos:
ОТ:pos: Атман,со љубов...:pipi:

Се обврза дека ќе треба да поставува филтри и одма се осеќа.

Станиќ си оди од Металург, клубот влегува во голема криза?!
Се осеќа.(y) Пред секое дерби ист муабет пуштаат овие од Спортмедиа. Демек ќе влијае тоа на играчите па ќе му биде полесно на Вардар. Одамна не одлучуваат вакви глупости и домашен терен кој ќе биде победник на овие утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom