M
Mario Gómez
Гостин
Po tret pat ke treba da gi shitosame, ne e interesno vekje.Пак Шити а?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Po tret pat ke treba da gi shitosame, ne e interesno vekje.Пак Шити а?![]()
Ако се сеќаваш Хејнкес го донесе Мартинез + го бараше Иско + го бараше и Видал. Така да трендот за шпански (латински) играчи не е само од Пеп. Плус факт е дека во последниве години шпанците доминираат, така да хејтот кон шпанците не го сфаќам. Подобро да се купуваат квалитетни шпанци, отколку талентирани Јужно американци (Брено, Соса), а и подобро отколку ботови-други нации (Прањич, Брафхајд). Видовме што носи еден шпанец (Мартинез), дај Боже и овие да се покажат како него. Ама уопште не ти го сфаќам хејтот.
Порано не идеа ради тоа што не ја сметаа атрактивна Бундес, сега идат заради Пеп, а и заради репутацијата на Баерн на европско ниво последниве години.
Тој Чави Алонсо е светски, европски, како и 2 пати има освоено ЛШ. Има уште добри 2 години фудбал во него и е сигурно 5 нивоа над еден Роде, а и плус има да учат од него. Не ти го сфаќам хејтот уопште и ти е неоснован.[DOUBLEPOST=1409219553][/DOUBLEPOST]
Кажи му на Jaqen H'ghar дали вреди или не...
Ne hejtam samo si prajme muabet. A ako veruvas deka Müller i Götze uste zemaat 8m EUR bruto togas ok, tvoe mislejne. Site mediumi blisku do Baern za Götze vikaat 12 a Müller barem 10.
Ama coveche kako pametno igravme ovoj transfer period demek ne ni trebaat igraci. Pep zadovolen nikoi nejke, Kale izleguva vika za nas periodot e zavrsen i na kraj bum. Nikoj ne ne nasamari. Lewandowski i Rode gaga, Benatia 26m, Bernat 10m i Alonso 7-10m. Sfaka cast upravo!![]()
Ne se sitam na nikoja povreda poleka malce so bezveznite obvinuvajna, stvarno nema smisla.Озбилна група,нема опуштање....
Шити ќе ги мочаме пак!! Ми се смачија више искрено...ама малце им е.[DOUBLEPOST=1409254474][/DOUBLEPOST]
И ја тоа неможам да го сфатам....
Порано беше,лелееее овие од управа дебиливе купуваат просеци,не ги бива вака.
Сега кога апла носат СВЕТСКА КЛАСА играчи,сега па смета дека бил шпанец,курац,палац.
Што е Баерн крив што последниве години Шпанија и Германија се убедливо најголемите креатори на фудбалски таленти??[DOUBLEPOST=1409254727][/DOUBLEPOST]
Игорче,ама признај се ситеше кога се повреди Мартинез,и за Швајни коа искочи...
Си викаш овие осакатени се,ќе им ебеме мамата.
За Бенатија од 60 милиони го доведоа на 26+4
Алонсо е реално џабе...Има у него материјал за игра уште...Не е вингер па да речеш дека е истрошен.Ене види го Пирло.[DOUBLEPOST=1409254915][/DOUBLEPOST]
Па реално другата опција е јавно да кажеш дека имаш 200 милиони за трошење и да ти ја ебат мамата,нешто што им се случува и ќе им се случува на Јунајтед...Нека не ме сфатат погрешно,мислам дека тој Вудвард ја даде таа изјава што по мене е краен аматеризам...
Ди Марија и Лук Шо за 120 милиони евра негде,мислам дегутантно е малце,тие пари може многу покорисно да се искористат....
-Bayern wanted Khedria, but chose to go against him as he would come on a long contract and could hinder the development of youth players like Hojberg and Gaudinho
-Jupp Heynckes on transfer: Bayern have added a great player to their midfield and don't realize how important he will be in terms of tactics. I cannot believe how Real Madrid could let a player like Alonso go.
-Pep Guardiola:We need a player with Xabi Alonso's qualities and he's a very intelligent player in his position. We all know Xabi Alonso. He is a great person, a great professional and very intelligent. I think Alonso and Benatia are ready to travel with us for the match against Schalke. I don't know if they will play. Kroos and Alonso are independent situations, we fought for Kroos to make him stay but he decided for himself, same goes for Alonso."
-Alonso(some transcripts from ESPN): "The interest came in the last days, when I spoke with Pep," he said. "For sure this is another stage in which I will learn things -- I have the fortune to have great coaches, Carlo, [Jose] Mourinho, [Manuel] Pellegrini, and also my father was a coach. My way of playing as a midfielder you must understand the game tactically. This is another opportunity. You take something from all your coaches."
"The club, not the president, nor the boss [Ancelotti], wanted me to leave," he said. "It was my decision, which I had to take myself. They did not share the decision, but they understood it. It had nothing to do with not playing against Cordoba [in the Liga opener last Monday]; it was about a feeling I had, that this was the right moment.
"Madrid have made a great signing with Toni Kroos, he is a great player. We would have both played a lot of minutes. My decision is not to do with that, it comes from much more thought, from further back.
Пичов сака да си оди
http://sportbild.bild.de/fussball/2...wechsel-zu-spartak-moskau-37454438.sport.html
20 милиони евра наводно. Ова по се изгледа ќе излезе одличен трансфер период![]()
Обратно требалоАлонсо 3ка, Бенатиа 5ка.![]()