Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Раус Шаќири,мамето твое неписмено.

Бернат,Бернат :X3::гомце:

Шкрт робава е т.е Гетце.Овој некој друг е,тој од Дортмунд исчезна некаде.:unsure:60 минути и толку силата.

Освен голот,немаше ништо друго.

Робери Минхен:eek:

Мајката да му ебам..дека јас ја пишав 2-јка најде 1-1 да заврши и овие Шалке со рака гол да даваат..сите до еден господ да ги казни копилиња мрсни гнасни никакви

Мизерна игра... Шаќири, Гетце, Милер... па и Лам ужасни! Данте.:tapp:

Jas sum zadovolen i so neresen rezultat ipak koga go gledam soatavot na Schalke mislam deka ke teraat daleku vo site natprevaruvanja godinava . Nie realno gledano igravme so vtora postava pa sum zadovolen so bod .[DOUBLEPOST=1409423479][/DOUBLEPOST]Posle vtoro kolo davate kritiki na prototip formacija i taktika ...

Loso toa so Götze na 20 godini na vrvot posebno finansiski. VO Dortmund bese odlicen AMA ne Alfa i omega KO sto go pravea. Inace pocetok e na sezonata do kraj ima eheee

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Треба некој да седне од управата да збори со Геце да се стегне пошто тешко него вака, повеќе го интересира изгледот ау него да игра фудбал , џогира по терен 60 минути и после тоа пак нема душа. Неможе да дрибне еден играч камоли да го претрча. Шакири исто очај се погрешни потези погрешно се.

Како и да е треба да се стегнат малце како што тргнаа со Волфсбург а и сеа после 20 минута сакаат стоејќи да ги добиваат натпрреварите тек коа го примивме голот почнаа да се освестуваат

Абе Гетце кога ќе видиш како целина,врска си нема откога дојде.Само еднаш 3-4 натпревари ги врза по ред добри,другото краток блесок,па цел натпревар дух.Во Дортмунд убитачни пасови пушташе,овде како мисир најсигурен пас и толку.И за репрезентација врска си нема ама даде гол вреден злато.:pos::LOL: Ич не ми се свиѓаат играчи што не трчаат а таков е Гетце.Како некое педерче јбт.

Иначе некако изгледаше како да немаа сила,не се подготвени најверојатно.Чаби се нервираше,me like it.Ќе го биде.(y)
Боа кралски натпревар изигра ама се повреди у пм.Се надевам не е сериозно.Данте црепот ќе биде дубока резерва.

Алаба се бореше ама ништо поконкретно.

Еднаш ќе изиграат 4-2-3-1 и не победуваат.Сега нареден натпревар Пеп ќе излезе со 2-2-2-2-2 тактика.:X3:

Треба некој да седне од управата да збори со Геце да се стегне пошто тешко него вака, повеќе го интересира изгледот ау него да игра фудбал , џогира по терен 60 минути и после тоа пак нема душа. Неможе да дрибне еден играч камоли да го претрча. Шакири исто очај се погрешни потези погрешно се.

Како и да е треба да се стегнат малце како што тргнаа со Волфсбург а и сеа после 20 минута сакаат стоејќи да ги добиваат натпрреварите тек коа го примивме голот почнаа да се освестуваат
Ќе треба време секако, многу нови играчи имаме, еден куп повредени... Алонсо, Лева, Бернат, Бадштубер само што се оклупуваат. Ама формата на Гетце и Шаќири... па и Милер денес изигра мизерно. :(

Еј пополека со Гетце, детето реши светско сг е најфакер у тим. Немора ни да се труди. Дај нек му скратат од платата там па има да лети по терен како што правеше во Дортмунд.:tapp:
Или пак Ројс да го купиме или да видиме нешто од Реал и така се како Порто само продоваат.

Не ја гледав утакмицата, ама како што гледам Роде и Боа изгинале, а и Чаби одличен ко за првпат (y)[DOUBLEPOST=1409434554][/DOUBLEPOST]
Абе сеа кур ве боли,ги купија Бенатија и Чакси Алонсо и си свиркате...а мене ми се обесивте за еден телефон... :D :D
Sent from my iPhone using Tapatalk

На 9-ти септември е официјалната претставување на Ајфон 6. Ти како ран сопственик подели некое инфо :pos:

3 гола можеа да им дадат во првите 25 минути. Шакири секоја акција им ја засра.

tumblr_nb568yx2el1s8rczeo2_500.gif

Супер засилување е Алонсо, играше како да е со години во екипата. Шаќири сакаше да го глуми Робен, ама изгледа ги пропуштил часовите каде што се даваат голови и се пуштаат употребливи топки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom