UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ливерпул ќе им покаже на Јунајтед како се победува против Базел.:icon_lol:
Арсенал и чичо Венгер пак ќе се потат до задно коло за влез у 1/8 финале.

Од 94 мислења 18 се на навивачи на Манчестер. Луѓе, знам дека ви фали али опуштете се сезонава :)

Многу слаб вовед :(
:pos::pos:
Ко да ти мења нешто.

Иначе, @Џонтра Волта му објаснувам сега на Божино како оди со карти преку здружение.

Од 94 мислења 18 се на навивачи на Манчестер. Луѓе, знам дека ви фали али опуштете се сезонава :)
Јас па незнам шо барате фанови на Ливерпул во подфорум фудбал. :coffee:

Ко да ти мења нешто.

Иначе, @Џонтра Волта му објаснувам сега на Божино како оди со карти преку здружение.

толку ти е досадно па то броеше ? go fuck something for a change. арно му реков а @stefbachatero

Ко да ти мења нешто.

Начека и ти еј. :icon_lol:

Толку си патетичен што го имитираш Стеф Шеф.
Што да бројам 7 страни се, ebago...

тежина на патетичноста додава и то шо не го пингнав ко шо треба :facepalm: али гајле ми е, не можам да се обрукам повеќе од шо веќе и избрукан утд

тежина на патетичноста додава и то шо не го пингнав ко шо треба :facepalm: али гајле ми е, не можам да се обрукам повеќе од шо веќе и избрукан утд

Ти пропадна фората. Ај сега у темата за Карлинг Куп, ustvari...:unsure:

Ти пропадна фората. Ај сега у темата за Карлинг Куп, ustvari...:unsure:

шо уствари, да не не смеам да пишувам таму ? вие се отепавте куцање во темите за лш низ годините. не ми продавај бардина сега

шо уствари, да не не смеам да пишувам таму ? вие се отепавте куцање во темите за лш низ годините. не ми продавај бардина сега
ke gi banirame od PL temata, ti e gajle

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom