UEFA Champions League 2014-15

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Групата Ц убедливо најизрамнета. Па и може да гарантира убав фудбал.

Мило ми е за Билбао, би требало да обезбедат пласман во осминафиналето.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
тие шо планирате да идете на гостување уште од сеа почнете со барање на карти по можност ако имате контакти со гостинските фанови, затоа што тешка пара ќе вредат на црно картите :)
Преку официјалното фан здружение лесно ќе дојдат до карти.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Преку официјалното фан здружение лесно ќе дојдат до карти.
Колку карти може да се очекува да има официјалното фан здружение на Реал рецимо? Песимист сум некако дека за сите ќе има, како ќе оди процесот на селектирање, јас еве не сум официјален фан на Реал Мадрид, регистриран и сето тоа, од кај сум сигурен дека ќе има за мене карта :)

Те прашувам да не си поупатен како одат тие работи, колку карти обезбедуваат на официјалните фан клубови, пошто нашиот најави дека ќе има карти, ама колку-како, не знам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Кој ти чита воведи бе...
Тука поважно е темата да има анкета, отколку добар вовед.

Нема анкета :(
Па искрено кога го пишав коментарот го немав прочитано воведот. :D Сеа гледам Рики расправал како цело средно го дупеле оти немало фудбал за него во вторник и среда. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па искрено кога го пишав коментарот го немав прочитано воведот. :D Сеа гледам Рики расправал како цело средно го дупеле оти немало фудбал за него во вторник и среда. :D
Доста бе! Доста! Достаааа!

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
Епа сега тебе ќе те дупат

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Па па па, што направиле ѕверовите ... Колку само вистина има во сликава, али и како дебело ке го јадат Легија за ова...

Легија веќе години наназад има проблеми со УЕФА.Ова е веќе втора кореографија што ја вадат против нив и им ја плескаат во лице пред цел свет.Добиваат и огромна поддршка од цел навивачки свет.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Одма сте почнале со жалење на кој му се паднале лесни групи :icon_lol:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
Ајде и од мене една прогноза (доста го заебавав овој што е за заебавање)

Група А: Атлетико Мадрид, Јувентус, Олимпијакос, Малме
Група Б: Реал Мадрид, Ливерпул, Базел, Лудогорец
Група Ц: Баер Леверкузен, Монако, Бенфика, Зенит (шешир 1 и шешир 2 - ЧАО!)
Група Д: Борусија Дортмунд, Арсенал, Галатасарај, Андерлехт
Група Е: Манчестер Сити, Баерн Минхен, Рома, ЦСКА Москва
Група Ф: Барселона, ПСЖ, Ајакс, Апоел
Група Г: Челзи, Шалке, Спортинг, Марибор
Група Х: Атлетик Билбао, Порто, Шахтјор, Бате Борисов

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Колку карти може да се очекува да има официјалното фан здружение на Реал рецимо? Песимист сум некако дека за сите ќе има, како ќе оди процесот на селектирање, јас еве не сум официјален фан на Реал Мадрид, регистриран и сето тоа, од кај сум сигурен дека ќе има за мене карта :)

Те прашувам да не си поупатен како одат тие работи, колку карти обезбедуваат на официјалните фан клубови, пошто нашиот најави дека ќе има карти, ама колку-како, не знам.
E не знам баш тоа како иде, ама ако не си регистриран тогаш немаш шанси да добиеш карта. Еве @Peja989 може знае нешто поише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom