UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој се овие екипи што се протнале до ЛШ бе?! Штета што гиганти како Манчестер Јунајтед, Интер, Милан и сл. се во криза па ќе гледаме екипи како Лудогорец кои немаат ни стадион ни фанови да го наполнат.

Каква група им паднала на Челзи лол!
тие се тие кои се по заслуги овде........можно е МанЈу,Интер,Милан уште долго време да не ги гледаш во групната фаза на ЛШ........

Odlicen voved @RickyLFC9 , grupite odlicni i ke ima dosta zanimlivi dueli.

Grupa A: Atletico, Juventus
B: Real, Liverpul
C: Leverkuzen, Benfica
D: Arsenal, Dortmund
E: Baern, Roma
F: Barca, PSG
G: Chelsea, Schalke
X: Porto i Atletich.

Koga veke mojot Milan go nema, od pocetok do kraj, so site sili za...

Athletic-Bilbao-Wallpaper-5.jpg

пола фејзбук и тука фанови на Реал изнапишаа дека ќе идат Софија незнам дали 10% од нив ќе идат :D
Може сите да одат у Софија ама дали ќе влезат на стадион е друго :D

тие се тие кои се по заслуги овде........можно е МанЈу,Интер,Милан уште долго време да не ги гледаш во групната фаза на ЛШ........
Абе они може имале среќа или изиграле добро и се протнале, не им ја земам заслугата. Јас пре би гледал екипа како Манчестер Јунајтед или било кој друг гигант што бил регуларен во изминатите години. Сериозно ако вас ви е интересно да гледате Лудогорец, Копенхаген (лани) и сл. екипи тоа е ваше. Мене не ми е, и тоа ми беше поентата на коментарот. А Игорчета кој е вечна контра на секоја можна тема на форумов не е достоен за реплика.

Револтира што квази екипа како Наполи зема место а неможе да влезе во групна фаза. Ќе идам да си поплачам во ќош. Поз

Милан и Манчестер се сигурни, другите ќе се борат.

Група А: Атлетико Мадрид, Јувентус

Група Б: Р€ал Мадрид, Ливерпул

Група Ц: Баер Леверкузен, Монако

Група Д: Арсенал, Борусија Дортмунд

Група Е: Баерн Минхен, Манчестер Сити

Група Ф: Барселона, ПСЖ

Група Г: Челзи, Шалке

Група Х: Порто, Атлетик Билбао

TV prava, golem interes nosi anglisko germanski duel i mnogu pari, poslednive godini vo izobilie gi ima, ne se izbegnuvaat ni u grupi ni u nokaut faza.
Aj napravi kombinacuja na timovi vo grupi za koja ne mozhe da se izmisli ni edna teorija na zagovor.

И шо напраја Селтик џам свиткаа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom