Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ајде на ГОСТИИИИИИИИИИ кај браќата што не не признаваааат

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Презадоволен од групава. Баш сакав да се паднеме со некој од Реал, Баерн, Барса, а го претпочитав Реал :D, со нормално лесен противник од втр шешир (Базел). :)
Топ група, подобра амин.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе за нашиве дали ќе има карти, уште вие да ни се стаите :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
Добра група. Треба да се помини. А за карти кај бугариве тешка работа, ќе си земат тие се ебаго. Со Ливерпул и Реал играат не е шала :coffee:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добра група. Треба да се помини. А за карти кај бугариве тешка работа, ќе си земат тие се ебаго. Со Ливерпул и Реал играат не е шала :coffee:
Преку официјално здружение ќе добиеме можност за карти.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
Pozz decki odamna sum fan na liverpool od 2003-4,predhodno bev epten zapalen po fiorentina.Ve pratam 3god. i nekako poradi mnogu ekspreti ovde ne sakav da pisuvam poradi slabi nervi i za da ne jadam****** toa sto ne e za jadenje.Revoltiran bev poradi nekoj fanovi ovde sto plukaa bez veza po uprava,gazdi,trener itn i zaradi toa ne sakav da pisuvam ama od sega raat nema da imate od mene :) Ne mi bese jasno zosto povekjeto ovde ne gi sakaa admminite na facebook stranata I JAS SUM MOCKO amo posle poslednite nivni ANALIZI kako toa Stivi bil kriv za porazot od man cit.. i toa objava od mk portal EKIPA,mi stana jasno zosto e toa taka....manje bitno...Inaku fan sum na Riki i Divajdero,a Rozenberg i Skaus...me strasno vadat od kontakt :) Bez losi misli :)
YNWA
Ова ти е голема грешка. Прво закана па потоа кажуваш кој ти пречел. И тоа во првиот пост на темава :cautious: Сакаш пресметка на Камен мост? Едно време и со @Peja989 требаше да се пресметаме ама мака мачел со повреди, а и увиде колку сум уствари добар и спремен па сега ми е менаџер и ментор. Ако имаш некој проблем, преку него можиш да договориш пресметка. Мислам дека чист ми е распоредот :coffee: Обично велам добредојде ама тебе не ти велам. :нинџ:

Kajgana Shop

На врв Bottom