Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Иско го уништивме? лол
Погледни како како игра детето. Освен дриблинг ништо нема, пас на 2 метра играч до него греши. Секако дека сме го уништиле, пола играчите се губат кога прават трансфер во голем клуб, Иско не е исклучок. И во Манчестер да идеше пак ќе беше истиот, едноставно немаат појма да играат во улога во која имаат должности, освен да дриблаат и да шутираат на гол.

Патем, еве Мата е кај вас. Што направи толку тој за да биде играчот што го опишуваш?
Денес даде гол бе како што направил :D

Иско го уништивме? лол
Погледни како како игра детето. Освен дриблинг ништо нема, пас на 2 метра играч до него греши. Секако дека сме го уништиле, пола играчите се губат кога прават трансфер во голем клуб, Иско не е исклучок. И во Манчестер да идеше пак ќе беше истиот, едноставно немаат појма да играат во улога во која имаат должности, освен да дриблаат и да шутираат на гол.

Патем, еве Мата е кај вас. Што направи толку тој за да биде играчот што го опишуваш?
Значит дадовте 35м за играч кој немошит да подајт допка од 2 метра? Незнам колку ја пратеше Малага пред да дојдит кај вас ама Иско беше најперспективен млад играч значит беше сличен трансфер како сега што го зедовте Џејмс апсурдно е да речиш за таков играч дека не е доволно квалитетен да играт во Реал, ајде ќе речиме тој не е квалитетен, исто не беа квалитетени Снајдер,Робен,Овен,Кака,Савиола,Робињо?

Ја мислам дека реал како клуб може да го донесе речиси кој било играч на светот,ем имаат пари ем е клуб во кој сите сакаат да играат.
Да имаше желба управата на клубот реал да освојува титули лш ко од шала ќе земавте.И пак место оние дрвата во одбраната и бензема перез си зема играч кај што нема никаква потреба.

Значит дадовте 35м за играч кој немошит да подајт допка од 2 метра? Незнам колку ја пратеше Малага пред да дојдит кај вас ама Иско беше најперспективен млад играч значит беше сличен трансфер како сега што го зедовте Џејмс апсурдно е да речиш за таков играч дека не е доволно квалитетен да играт во Реал, ајде ќе речиме тој не е квалитетен, исто не беа квалитетени Снајдер,Робен,Овен,Кака,Савиола,Робињо?

Доволно ти е реплицирање, кога заминаа болдираниве не беа квалитетни да играат ни во просечни екипи, ко што и моеш да приметиш по нивните кариери... Или и нив сме ги уништиле, лол.

Доволно ти е реплицирање, кога заминаа болдираниве не беа квалитетни да играат ни во просечни екипи, ко што и моеш да приметиш по нивните кариери... Или и нив сме ги уништиле, лол.
Море за во екипи како Јунајтед беа измислени :D

Ја пратев Малага, Иско беше one season wonder, како и милион други играчи, додуша играше добро пола сезона али нема везе. Точно е дека е талентиран и точно е дека е перспективен, 21 година има и уште многу да игра, доколку ја поправи играта ќе биде во прв состав, никој не може да му го одземе тоа. Впрочем кажи ми кој играч е стандарден на 21 година?

Работата со сиве овие млади и надежни играчи е што не се лимитирани од позицијата која ја играат во нивните клубови. Значи единствена задача им е да напаѓаат а без притоа да вршат дефанзивни задачи. Е во Реал го нема тоа. Единствениот играч на кој му е дозволено тоа е Роналдо. Значи според тебе треба на Иско да му се даде либеро улога на сметка на играч кој дава по 60+ голови по сезона?

Нема потреба да се расправаш со нас и да ни солиш памет бидејќи како прво многу подолго го следиме Реал од тебе, а второ знаеме што се случува во клубот, кој како игра и што игра. Те молам престани да пишуваш глупости повеќе.

Листајќи прееска, случајно наидов на ова на El Confidencial.

Објавено е на 3. јули кога Реал немаше купено сеуште никој и само трансферот на Крос беше најавен:

El adiós de Ángel Di María va tomando cuerpo. Las posturas parecen demasiado alejadas como para pensar en un punto de acuerdo que termine con un nuevo contrato entre la entidad madridista y el ex del Benfica. Jorge Mendes, agente del jugador, ya se está moviendo y tiene trazado el plan que puede terminar con Di María en el Manchester United y con James Rodríguez en el Real Madrid. Uno y otro jugador encontrarían lo que buscan. Uno el dinero que no le da el club blanco y otro el historial y la presencia futbolística que no le da el Mónaco. Todo solucionado.

El Manchester United es el último equipo en sumarse a la lista de interesados por el fichaje del todavía jugador del Real Madrid. Florentino Pérez quiere 50 millones de euros a cambio de dar el sí a la salida del argentino. El buen Mundial que el jugador está realizando puede ayudar, sin duda, a que alguno de los equipos que ya se han interesado por su situación (Mónaco y Juventus) pueda llegar a ofertar dicha cantidad de dinero.

Leer más: Mendes ya maneja la salida de Di María al United y la llegada de James Rodríguez - Noticias de Liga http://bit.ly/1nrg5rJ

Секако може да е само добро погоден пик од весникот, но поверојатно е да е точно, имајќи ги во предвид сериозноста на весников и лудите планови кои увек му се остваруваат на Мендес, кој воедно притискал и за трансферот во ПСЖ кој не се оствари само заради нивнате неможност за купување толку скап играч по Луиз.

како прво и основно да си го имате во главата дека никој клуб нетреба да зависи од еден играч а Реал најмалце(Ди Мариа во овој случај)..Што ќе имаме добрина доколку стоеше и оваа сезона а нема да има волја да игра како предходнава сезона?Фала му за се за сите асистенции голови никогаш нема да е заборавам асистенцијата 2011 Копа дел реј финале :) и мн др..Реал има доволно квалитетни играчи и нема потреба да дискутирате дали ќе жали,пропадне или слично овој клуб има се што би требало за повторно да се освои ЛШ
Животот оди понатаму и секогаш ценете ги работите додека ги имате а не животот да ве научи да ги цените :)

Листајќи прееска, случајно наидов на ова на El Confidencial.

Објавено е на 3. јули кога Реал немаше купено сеуште никој и само трансферот на Крос беше најавен:

Секако може да е само добро погоден пик од весникот, но поверојатно е да е точно, имајќи ги во предвид сериозноста на весников и лудите планови кои увек му се остваруваат на Мендес, кој воедно притискал и за трансферот во ПСЖ кој не се оствари само заради нивнате неможност за купување толку скап играч по Луиз.

Добро одиграно од Мендес... мамицата им ја расплака на Реал. Првин Роналдо, па во едно лето Хамес - Марија продажби. Да не зборувам за Касемиро кој го тутна во Реал ко од шала. Бразилче од улица го продаде за 6м. Можам да се кладам дека и оној бекон лев што го доведоа у Кастиља е од тие на Мендес играчите. Плус да не набројуваме дека Коентрао,Пепе се негови :D

10628399_547295138705381_6511240223559302070_n.jpg

"Многу среќа Фидео !! Те сакам брате." - Иско
Buena Suerte Fideo!! te quiero hermanooo

што е фидео, зашто така го викаат? :)

@ElNinho не знам колку е погодено ама уште пред две три недели искочи инфо на Беин спорт, француската нова телевизија дека се договориле Реал и Манчестер за ди Марија, мислев дека се глупости ама после испадна дека претседателот на ПСЖ има некаква си сопственост врз телевизијата :)

што е фидео, зашто така го викаат? :)

@ElNinho не знам колку е погодено ама уште пред две три недели искочи инфо на Беин спорт, француската нова телевизија дека се договориле Реал и Манчестер за ди Марија, мислев дека се глупости ама после испадна дека претседателот на ПСЖ има некаква си сопственост врз телевизијата :)
Фидео = Шпагета :D

Не е муабетов дали ќе го забраемо Ди Мариа за некој месец или дали Џејмс ќе го замени достојно.
Работата е у педерскиот потег од Реал како клуб, кој на еден од клучните играчи за освојувањето на Децима му се “заблагодари“ на ваков начин. Тоа е поентата на целиот муабет, иначе си заминувале и поголеми од Ди Мариа.
У Реал ова стана изгледа тренд,и апсолутно се слагам со твојава теза,дојде време да им биде страв на играчиве да донесат титула:D.А изгледа све почна од Рејес коа им донесе титула на Реал:icon_lol:,мада искрено цела година дрво беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom