Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не Хамес, туку лани Бејл на неговата позиција беше донесен, ама тогаш не беше проблем за Ди Мариа да се бори за место во тимот. Лани сите пцуевте по Перез пошо Озил на три дена пред истекот на преодниот рок му текна дека сака да си иде и тоа пошо се уплаши од факинг Иско!Нормално дека ќе сака да замине. Ди Мариа и тоа како заслужи нов и подобар договор, а дали барал колку Роналдо тоа никој не може да знае. А и сигурен сум дека не барал плата како Роналдо, и самиот е свесен дека е мнгоу позади него.
Плус, го носат Џејмс за 80 милиони евра, со што има 99% загарантирано место у прв тим и тоа на неговата позиција. Добива поголема плата од Ди Мариа, а само што дошол у Реал.
Епа да ми извините, ова е чисто непоштовање од Реал спрема Анхел. Колку сакате браните ги, ама ова е бедно за клуб како Реал.
Не бе никој не рече ништо лошо. Патем ова е топ понуда и за двете страни од финансиски аспект. Реал ќе лапне 90че а Марија ќе зема 15милиони ко Руни. Плус таму ќе биде бог и батина помеѓу просечковцитеЈас не знам што сте толкави плачипички, трансферите се составен дел од фудбалот...па неможе само да купуваме играчи мора и да се продава плус оваа цена е одлична и тешко е да се каже не.
Вие одма со кобење, да му се скрши ногата, гумата од ферарито да му пукне, ништо да не освои ебаве крекачите.
За каков тим како Реал? вие од порано покажавте непочитување кон своите легенди една од нив е Раул, оваа сезона да блеснит Зајков во Рен вие ќе го донесите за 50м и ќе го ставите на трансфер листа Рамос тоа е така кај вас и секогаш ќе бидитНормално дека ќе сака да замине. Ди Мариа и тоа како заслужи нов и подобар договор, а дали барал колку Роналдо тоа никој не може да знае. А и сигурен сум дека не барал плата како Роналдо, и самиот е свесен дека е мнгоу позади него.
Плус, го носат Џејмс за 80 милиони евра, со што има 99% загарантирано место у прв тим и тоа на неговата позиција. Добива поголема плата од Ди Мариа, а само што дошол у Реал.
Епа да ми извините, ова е чисто непоштовање од Реал спрема Анхел. Колку сакате браните ги, ама ова е бедно за клуб како Реал.
За каков тим како Реал? вие од порано покажавте непочитување кон своите легенди една од нив е Раул, оваа сезона да блеснит Зајков во Рен вие ќе го донесите за 50м и ќе го ставите на трансфер листа Рамос тоа е така кај вас и секогаш ќе бидит
па неможе само да купуваме играчи мора и да се продава...
.
Ај кажи ми еден клуб што нема погрешено при трансфер на некој играч .Раул ми беше највпечатлив пошто човекот целата кариера ја посвети на Реал али нмв, еве ќе го земиме Џејмс Родригез, шо потреба Реал имаше од таковн играч? Ди Мариа лани после Роналдо ви беше најдобар, ораше по терен напред назад и таков играч менуваш за некој што блесна на Светското пошто колку што пратев Француско не покажа бог знајт шо во Монако,друг пример ќе го земам Иско, читам кај вас по форумов дека му паднала формата дека не бил играч за во Реал и ред др глупости, а дали знајш дека Иско беше најперспективен млад играч пред да дојдит кај вас? го уништивте во секој смислол на зборот како и еден куп млади играчи.Не го цените тоа што го имате во тимот и тоа е факт колку сакаш можиш да го негираш то, кога ќе се присетам дека во клубот го имавте еден Мата,Солдадо,Негредо,ХуанФран,Диего Лопез, за да ги донесите Вудгејт,Самуел,Гравесен,Дренте и незнам кој уште не ..
Иско го уништивме? лолРаул ми беше највпечатлив пошто човекот целата кариера ја посвети на Реал али нмв, еве ќе го земиме Џејмс Родригез, шо потреба Реал имаше од таковн играч? Ди Мариа лани после Роналдо ви беше најдобар, ораше по терен напред назад и таков играч менуваш за некој што блесна на Светското пошто колку што пратев Француско не покажа бог знајт шо во Монако,друг пример ќе го земам Иско, читам кај вас по форумов дека му паднала формата дека не бил играч за во Реал и ред др глупости, а дали знајш дека Иско беше најперспективен млад играч пред да дојдит кај вас? го уништивте во секој смислол на зборот како и еден куп млади играчи.Не го цените тоа што го имате во тимот и тоа е факт колку сакаш можиш да го негираш то, кога ќе се присетам дека во клубот го имавте еден Мата,Солдадо,Негредо,ХуанФран,Диего Лопез, за да ги донесите Вудгејт,Самуел,Гравесен,Дренте и незнам кој уште не ..