Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да носат напаѓач бе аман, колку порано ова си го зацртате во главата толку поарно за вас.

Нормално дека ќе сака да замине. Ди Мариа и тоа како заслужи нов и подобар договор, а дали барал колку Роналдо тоа никој не може да знае. А и сигурен сум дека не барал плата како Роналдо, и самиот е свесен дека е мнгоу позади него.
Плус, го носат Џејмс за 80 милиони евра, со што има 99% загарантирано место у прв тим и тоа на неговата позиција. Добива поголема плата од Ди Мариа, а само што дошол у Реал.

Епа да ми извините, ова е чисто непоштовање од Реал спрема Анхел. Колку сакате браните ги, ама ова е бедно за клуб како Реал.
Не Хамес, туку лани Бејл на неговата позиција беше донесен, ама тогаш не беше проблем за Ди Мариа да се бори за место во тимот. Лани сите пцуевте по Перез пошо Озил на три дена пред истекот на преодниот рок му текна дека сака да си иде и тоа пошо се уплаши од факинг Иско!
Сега пак сите пцуете по Перез пошо Ди Мариа не е задоволен од платата. Не го бранам ја уопште прецедникот али мислам дека малце претерувате. Реал е поголем од сите играчи (да, и од Роналдо) и ќе продолжи да освојува титули и без Анхел. Тој мисли дека во новиот клуб ќе му биде подобро (дали од финансиски, дали од играчки аспект, негов проблем) и нека му е со среќа. Ама плачење по него? Не, фала.

Волку не се плачеше за Раул кој ни донесе 30 титули а е со една нога подобар напаѓач од Безвеза. Ќе ни помине ќе го заборивиме при првиот хеттрик на Хејмес :)

Јас не знам што сте толкави плачипички, трансферите се составен дел од фудбалот...па неможе само да купуваме играчи мора и да се продава плус оваа цена е одлична и тешко е да се каже не.
Вие одма со кобење, да му се скрши ногата, гумата од ферарито да му пукне, ништо да не освои ебаве крекачите.

Јас не знам што сте толкави плачипички, трансферите се составен дел од фудбалот...па неможе само да купуваме играчи мора и да се продава плус оваа цена е одлична и тешко е да се каже не.
Вие одма со кобење, да му се скрши ногата, гумата од ферарито да му пукне, ништо да не освои ебаве крекачите.
Не бе никој не рече ништо лошо. Патем ова е топ понуда и за двете страни од финансиски аспект. Реал ќе лапне 90че а Марија ќе зема 15милиони ко Руни. Плус таму ќе биде бог и батина помеѓу просечковците :D

Не е муабетов дали ќе го забраемо Ди Мариа за некој месец или дали Џејмс ќе го замени достојно.
Работата е у педерскиот потег од Реал како клуб, кој на еден од клучните играчи за освојувањето на Децима му се “заблагодари“ на ваков начин. Тоа е поентата на целиот муабет, иначе си заминувале и поголеми од Ди Мариа.

Нормално дека ќе сака да замине. Ди Мариа и тоа како заслужи нов и подобар договор, а дали барал колку Роналдо тоа никој не може да знае. А и сигурен сум дека не барал плата како Роналдо, и самиот е свесен дека е мнгоу позади него.
Плус, го носат Џејмс за 80 милиони евра, со што има 99% загарантирано место у прв тим и тоа на неговата позиција. Добива поголема плата од Ди Мариа, а само што дошол у Реал.

Епа да ми извините, ова е чисто непоштовање од Реал спрема Анхел. Колку сакате браните ги, ама ова е бедно за клуб како Реал.
За каков тим како Реал? вие од порано покажавте непочитување кон своите легенди една од нив е Раул, оваа сезона да блеснит Зајков во Рен вие ќе го донесите за 50м и ќе го ставите на трансфер листа Рамос тоа е така кај вас и секогаш ќе бидит

Ај си реков нема да се мешам ама морам да се надоврзам во дискусијава за Анхел ..
Не знам дали е педерски ова она како што викате вие дека е протеран од клубот после тоа што му помогна да дојде до Ла Децима , дека клубот не може да му понуди толкав договор колку што бараше , па на крај се донесоа 2 нови играчи од средниот ред (едниот најдобар играч на светското според мене , а другиот најдобар стрелец) , а кај Анхел со неговата игра во Реал минатата сезона и на светското првенство растеше цената и дојде до максимумот што би можел Реал да го добие за него па очигледно е дека ќе мора да се продава . Донесоа замена за него , сега ќе го дадат за 60М+ и тоа е тоа максимум што може да се добие за него . Е сега не може да се предвиди ништо што следува во иднина ,ама прашањето ми е што доколку се случеше една повреда а тој продолжеше во Реал со договор од 8м или што ако не изиграше како лани не може да го знаеме тоа ама доколку ова се случеше цената ќе му беше дупло пониска . Епа ова е одлична зделка , не викам дека не ни е потребен ама кога ќе ти понудат цена што не може да се одбие едноставно не може да се одбие , бтв на ПСЖ и Јунајтед им е потребен таков играч па овие од управава можат да му бараат висока цена нешто што не може да се направи со Кедира бидејќи има само уште една година договор ...
Епа како што напишаа погоре фудбал е ова секој клуб си има различна трансфер политика , секој клуб гледа да направи поголем профит , така да ова е повеќе од одлична зделка .

За каков тим како Реал? вие од порано покажавте непочитување кон своите легенди една од нив е Раул, оваа сезона да блеснит Зајков во Рен вие ќе го донесите за 50м и ќе го ставите на трансфер листа Рамос тоа е така кај вас и секогаш ќе бидит

Абе не тресете зелени наметнати од муабети пред кооперација на луѓе кои дознале од вестите на Канал 5. Шо кур Раул? Раул замина во залезот на кариерата, тоа немаше врска со бркање. Ај Макелеле, Робен и Снајдер океј, ама Раул врска нема.

па неможе само да купуваме играчи мора и да се продава...
.

Па не ни мора секоја година да се купуваат по тројца играчи кои мораат да бидат у прв тим.

Раул ми беше највпечатлив пошто човекот целата кариера ја посвети на Реал али нмв, еве ќе го земиме Џејмс Родригез, шо потреба Реал имаше од таковн играч? Ди Мариа лани после Роналдо ви беше најдобар, ораше по терен напред назад и таков играч менуваш за некој што блесна на Светското пошто колку што пратев Француско не покажа бог знајт шо во Монако,друг пример ќе го земам Иско, читам кај вас по форумов дека му паднала формата дека не бил играч за во Реал и ред др глупости, а дали знајш дека Иско беше најперспективен млад играч пред да дојдит кај вас? го уништивте во секој смислол на зборот како и еден куп млади играчи.Не го цените тоа што го имате во тимот и тоа е факт колку сакаш можиш да го негираш то, кога ќе се присетам дека во клубот го имавте еден Мата,Солдадо,Негредо,ХуанФран,Диего Лопез, за да ги донесите Вудгејт,Самуел,Гравесен,Дренте и незнам кој уште не ..

Раул ми беше највпечатлив пошто човекот целата кариера ја посвети на Реал али нмв, еве ќе го земиме Џејмс Родригез, шо потреба Реал имаше од таковн играч? Ди Мариа лани после Роналдо ви беше најдобар, ораше по терен напред назад и таков играч менуваш за некој што блесна на Светското пошто колку што пратев Француско не покажа бог знајт шо во Монако,друг пример ќе го земам Иско, читам кај вас по форумов дека му паднала формата дека не бил играч за во Реал и ред др глупости, а дали знајш дека Иско беше најперспективен млад играч пред да дојдит кај вас? го уништивте во секој смислол на зборот како и еден куп млади играчи.Не го цените тоа што го имате во тимот и тоа е факт колку сакаш можиш да го негираш то, кога ќе се присетам дека во клубот го имавте еден Мата,Солдадо,Негредо,ХуанФран,Диего Лопез, за да ги донесите Вудгејт,Самуел,Гравесен,Дренте и незнам кој уште не ..
Ај кажи ми еден клуб што нема погрешено при трансфер на некој играч .

Другар не ме разбираш или неќиш да ме разбериш? :) значит не реков дека постојт тим кој немат погрешено при трансфер на некој играч туку дека купувате без врска и непотребно ..

Иско го уништивме? лол
Погледни како како игра детето. Освен дриблинг ништо нема, пас на 2 метра играч до него греши. Секако дека сме го уништиле, пола играчите се губат кога прават трансфер во голем клуб, Иско не е исклучок. И во Манчестер да идеше пак ќе беше истиот, едноставно немаат појма да играат во улога во која имаат должности, освен да дриблаат и да шутираат на гол.

Патем, еве Мата е кај вас. Што направи толку тој за да биде играчот што го опишуваш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom