Hurin
Pokerface bastard
најверојатно го планираат следна сезона, таман да се ухода тимов. моја надеж е ова
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако го планираа за следна сезона, немаше уопште да му го продолжат договорот на Мацари на плус уште една година. Just saying ...
Јасно тоа, ќе лета и на полусезона ако играат лошо. Ама пишаа дека веројатно го планираат за наредна година Симеоне, ама не се надевајте премногу. Пошто ако Мацари ги однесе у ЛШ, 100% ќе остане и следната сезона, па дури мислам и со Лига Европа пак ќе остане ....нема врска ова.
Ако не обезбеди учество Мацари со овој тим Европа за следна сезона,следниот ден се пакува веќе.
A koj rece deka e nesto wow,ili ti onaka po pravilo morase interesen da se napravis?I go postirav ne za da mu se divis ti ili bilo koj,tuku kako primer kaka razmisluvaat navivacite niz svetov.Imam bezbroj vakvi razmisluvanja procitano,groto na italjani.ova bese srpski i go staviv( a i koja budala sum i jas sto ti se kao pravdam pa na tebe)wow ни открил нешто што не знаевме. Прејак текст, мора да се преведе на италијански и да му се прати на Тохир, му се дивам на мозокот на дечково што го напишал ова, страшна вистина ни откри.
Ова сигурно го пишал некој босанчерос на Интер Балкан.![]()
Па и ја не знам што ми се правдаш за еден ваков небитен пост на некој рандом фан на Интер низ светов кој патем не ни кажал којзнае каква паметна работа освен очигледното.A koj rece deka e nesto wow,ili ti onaka po pravilo morase interesen da se napravis?I go postirav ne za da mu se divis ti ili bilo koj,tuku kako primer kaka razmisluvaat navivacite niz svetov.Imam bezbroj vakvi razmisluvanja procitano,groto na italjani.ova bese srpski i go staviv( a i koja budala sum i jas sto ti se kao pravdam pa na tebe)
Poz4e
GIANLUCA DI MARZIO: "SCHELOTTO I BOTTA SU NOVI IGRAČI CHIEVA!"
Agent: Schelotto a Chievo playerјас веќе почнав да го преведувам на италијански,а потоа и на индонезиски за да му го доставам на Тихо.
Уште само адресата да ја најдам некако,ќе види Реал Мадрид чија мајка црна волна преде[DOUBLEPOST=1408969084][/DOUBLEPOST]П.С
Не знам колку е точно.
Agent: Schelotto a Chievo player
Ezequiel Schelotto will play for Chievo this season, his agent has confirmed this afternoon.