Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Прв пат ја играм играва прво коло 60 поени,не е лошо.Дај ако може некој нека објасни или да постира линк да прочитам за цените на играчите,после колку поени се зголемува,кога се спушта итн.

Прв пат ја играм играва прво коло 60 поени,не е лошо.Дај ако може некој нека објасни или да постира линк да прочитам за цените на играчите,после колку поени се зголемува,кога се спушта итн.

Цената не зависи од поените, туку од трансферите (колку играчи го купиле/продале тој фудбалер)
Конкретна бројка нема после колку трансфери се зголемува/намалува цената.

А бе иди бегај втора недела со клин шит ќе ми биде Влаар на клупа... :@

Следна недела уште од сега го ставам капитен па пазете како ќе добие црвен у 93та минута при 6-0 негатива

Ајде Енди Кинг сеа, се потпирам на моќта од Менаџер :D

Ми пропадна трансферот на Лукаку... паднала цената на Филипе Луис (и уште ќе паѓа) (n)

Ми пропадна трансферот на Лукаку... паднала цената на Филипе Луис (и уште ќе паѓа) (n)
Ја брзам еве, чим заврши следно коло Иванович го маам у тим. Енди Кинг бил 4.5, не ми се верува дека не го земав од старт, па тоа ми остаи многу простор за појаки играчи. Снодграс и Луис аут, Адам Џонсон и Иванович ин (y)[DOUBLEPOST=1408801004][/DOUBLEPOST]И да, Крул ми е голман :cool:

Krul, Vlaar i De Guzan od edna utkamica. Da ne znam koj da klam na gol. De Guzan dva mecha so cleen shit na klupa mi e, so se bonus. :tapp::facepalm:

Krul, Vlaar i De Guzan od edna utkamica. Da ne znam koj da klam na gol. De Guzan dva mecha so cleen shit na klupa mi e, so se bonus. :tapp::facepalm:

Ваљда мислиш на Де Гузман, голманот на Астон Вила ? :D

Мене Крул ми е на клупа, а Ривие прва.

Ако остане ваква состојбата со BPS, нема да има бонуси за Гузан

Ја брзам еве, чим заврши следно коло Иванович го маам у тим. Енди Кинг бил 4.5, не ми се верува дека не го земав од старт, па тоа ми остаи многу простор за појаки играчи. Снодграс и Луис аут, Адам Џонсон и Иванович ин (y)[DOUBLEPOST=1408801004][/DOUBLEPOST]И да, Крул ми е голман :cool:

Се загреав за Морено.
Да не се изгорам и со него, како со Луис ?

Back
На врв Bottom