Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не баш како што ти го опиша @Oleksandr дека чешањето е знак дека работи, чешањето е поради бета аланинот. Инаку Horse power ти е преворкаут кој на нашиот пазар е доста долго, го имаше и како HORSE POWER X во паковање од 250гр кој ако не се лажам го забранија да се продава на наш пазар.Еден другар земаше вакво и се жалеше на чешање-пецкање некое такво чувство.......
Па нормално дека од бета аланинот значи работи делува дејствува како сакаш кажиНе баш како што ти го опиша @Oleksandr дека чешањето е знак дека работи, чешањето е поради бета аланинот. Инаку Horse power ти е преворкаут кој на нашиот пазар е доста долго, го имаше и како HORSE POWER X во паковање од 250гр кој ако не се лажам го забранија да се продава на наш пазар.
Supplement Facts
Serving size: one scoop (20g)
Amount Per Serving % Daily Value*
Calories 12
Total Carbohydrate 3g 1%
Sugars 2g
Kre-Alkalyn® 1.5g
Creatine Ethyl Ester 1.1g
Tri-Creatine Malate 1.5g
Betaine Hydrochloride 2g
Taurine (micronized) 2g
N-Acetyl-L-Glutamine 1.1g
NO Power Blend 4000mg: Arginine Alpha Ketoglutarate, Arginine Ethyl Ester Dihydrochloride.
HorsePower Blend 5800mg: Beta-Alanine, Glycerol Monostearate, Medium Chain Triglycerides, Citrulline Ethyl Ester Malate, L-Norvaline, Guanidinopropionic Acid, Gynostemma Pentaphyllum, Ornithine Alpha Ketoglutarate, Arginine Ketoisocaproate, R-Alpha Lipoic Acid Rutaecarpine, and Glycocyamine.
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Other Ingredients: Natural & Artificial Flavors, Sucralose and FD&C Yellow #6.
Ова ти е целосниот состав на истиот, 1000г ти е паковањето, препорачана доза 20гр.
Ок де знам дека се разбираш, не се нервирај одмаПа нормално дека од бета аланинот значи работи делува дејствува како сакаш кажи
Не дека знам но го користевОк де знам дека се разбираш, не се нервирај одма![]()
Effects of progressive resistance training on growth hormone and testosterone levels in young and elderly subjects.Дали може некој да ми објасни како вежбите, односно вежбањето на мускулите, предизвикува лачење на hGH и тестостерон?
Сакам да купам протеин, но не знам каков може помош?