Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
хахахахахахахаха :love::love::love::love::love:

И пак поише знам од Пирс :cool::cool::cool::D:D[DOUBLEPOST=1408631557][/DOUBLEPOST]

Мука ти е знам :D
Веруј ама ич,само гледам реално на работите, даваш лудак,земаш лудак на квадрат.

Веруј ама ич,само гледам реално на работите, даваш лудак,земаш лудак на квадрат.
Не го дадоа поради тоа. Он сам сакаше да си оди и од Барса кажаа дека уште пред СП започнале со преговори.

Не го дадоа поради тоа. Он сам сакаше да си оди и од Барса кажаа дека уште пред СП започнале со преговори.
Ама и они рекоја дека веќе немало да ги трпат неговите испади.А тоа дека били пред Сп искрено тешко ми е за верување.Ок како и да е,како што реков ќе биде весело годинава:D.

Море овие Ливерпул како си ги подјебаат овие од Арсенал. Лани квалитено им го спикаја со Суарез, еве сега Балотели од пред нос им го зедоја.

Арсенал да сакаше да го земе Балотели ќе го земеше... Никогаш немало понуда од Арсенал за Балотели ;)

Да имаше официјална понуда или било какви advanced talks бибиси ќе објавеја одма т.е. орнштајн ќе објавеше одма.
Немаше ништо, Венгер кажа на прес дека никогаш не бил заинтересиран за Балотели.

Ама ај ти поише знаеш од мене пошто ги пратиш спортмедиа, екипа.мк, caughtoffside.com итн

Како и да е, лигава ќе ни биде поинтересна со него пак. :pos: Замислете да дебитира во понеделник токму против Сити.:D Топ! :icon_mrgr:

Ливерпул дадоа проблематичен играч ко Суарез,дека нели им го руши имиџот,а го носат лудакот Балотели,кој не знаеш у кој момент ќе му се откачи нешто у главата и ќе напрае пиздарија,јебем ти таква логика.

Дај боже Ливерпул да го продаде Суарез поради тоа :)

И Санчез демек ќе беше трампан за Суарез па ете...

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1408636332][/DOUBLEPOST]бај д веј Балотели:

Mario Balotelli: Of the 117 players to score 10+ goals in Europe's top 5 leagues last season, Balotelli had the worst conversion rate (9.2%)

Последно уредено:
Ниту еден релевантен и веродостоен извор немаше спомнато заинтересираност на Арсенал за Балотели.
Венгер сам на телевизија кажа дека шпекулациите за Балотели се измислица и благе везе немаат.

Ама секако, ти повеќе знаеш.

Многу фама се крева околу Балотели, медиумите многу му го пушат курот и го збеснуваат а овој нема памет да не изреагира и мора да се глупира, кога не е во центар на внимание и не му се придава некоја голема важност е мирен. Во Милан си беше мирен, не ми текнува на некоја поголема глупост или црвен картон.

Чуден карактер е, треба мирно со него, ако од старт му се понашаш како шериф ќе ти ебе матер а ако му се поставиш као другар ќе биде океј.
Ќе го смири Роџерс.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom