Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Liverpool have tabled a €22m bid for Mario Balotelli, it has been claimed in the Italian press.
Немаше на никој посериозен медиум за ова. Само од некои безвезни дека сме испратиле понуда. Инаку еве што велат Гардијан
Milan reject reports of £17.5m Liverpool bid for Mario Balotelli
• Milan deny claims of Liverpool approach for Italy striker
• ‘We have not received any offer … there is no negotiation’
Adriano Galliani, Milan’s vice-president, responding to reports suggesting that Liverpool had made Balotelli their main target to replace Luis Suárez, said: “At this time we have not received any offer from Liverpool for Balotelli. Therefore, there is no negotiation. We will see as the transfer market ends on 1 September.”

A за потака ќе видиме. Роџерс го пофали Балотели пред утакмицата со вас, ама после рече дека нема да дојди во Ливерпул. :cautious:

40fce i nosete go so se stan.

кој 40, нашиве ќе прифатат и 25 и официјално имало преговори..колку се неспособници ќе останеме само со Пацини на шпиц а со тие пари никој нема да купат.
а и прашање е за тие пари кој квалитетен напаѓач можеш да го купиш сега??

Е тек сеa aкo не дoнесaт сooдветни зaмени дефинитивнo се oткaжувaм oд Милaн кaкo нaвивaч oд 2001 гoдинa.

Kога е циган без мозок и волку е среќа што може да извадиме...како и да е шпиц ќе мора да се земе пошо само со пацини неможе цела сезона да тераме...како и да е ништо не ме чуди ова...плус Торино покрај пари го сакале и Кристанте ...така да изгледа и ништо и од него...ама ако бар 10то место не ни бега...

Е тек сеa aкo не дoнесaт сooдветни зaмени дефинитивнo се oткaжувaм oд Милaн кaкo нaвивaч oд 2001 гoдинa.

Ti ne si se otkazal koa gi sitnaa Ibra i Silva u paket pa sea ke se otkazuvas :)

Дебили сами си се криви цело време јадат гомна ќе го продаваат па нормално нема никој да ти даде поише од 20 кога сам сакаш да го продадеш играчот. Сеа ќе го земат Черчи и битка за 10то место не ни бега :icon_lol:

Posle ibra za 20 milki eve i liverpool go molze galijani.

A i tie se u nezavidna situacija pa pobaraj im 30fce barem.

Џексон Мартинез е добра опција за нас може да игра и крило, ама работа е што нема да го донесат. :D

Добро бе да му еб*м мајката,Џексон Мартинез вреди 30 милиони Балотели вреди 20,никако неможам да ја сфатам математиката што ја прават! :)

По наша математика тие 30 мил ќе се 20 од Балотели и 10 мил заштедени од циганчињата што цело лето ги спомнуваат дека ќе ги дадат за крило.

Нивна математика е заштеди 30 мил поради не играње во ЛШ, а донеси го пиперката на позајмица и гратис Таарабт за 5 мил. :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom