Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ah da pustat nasive srce pa da ne iznenadat so Di Maria ce svrsat rabota

Со 70 милиона тука какви менаџери на форумов има, ќе го напраат милан ракета.А вие за Ди Мариа сте се фатиле. :D

Јуве го брка Фалкао, они за Черчи се фатиле цело ебано лето се молат. :facepalm:
:pos:

Ние Евра кој кошташе 2 милиони евра на две години ќе го исплаќаме, Фалкао сме го бркале. :icon_lol:

Черчи за лигава не е лош но нема некоја разлика он и Трабата но после ланската добра сезона овие му напумпаа цена, вчера имал состанок Галијани со тој Каиро и понудил 12-13 милиони што е и реална цена за овој но овие сакале и некој млад играч највероватно на позајмица..нека им го дадат Габриел и нека ринат :D или Закардо перманентно немора позајмица.

Alessio Cerci has not been included in Torino’s squad for tomorrow’s Europa League clash against RNK Split

Го земавте Черчи изгледа.Супер засилување,за лигава е ѕвер

Alessio Cerci has not been included in Torino’s squad for tomorrow’s Europa League clash against RNK Split

Го земавте Черчи изгледа.Супер засилување,за лигава е ѕвер

Тој не играше ни на претходните што значи уште е рано да се прогнозира каде ќе заврши.

Ако е точно ова за Черчи, Барбара да ми се јави да ми закажува оралка и пак нема да се нафатам да го гледам Милан сезонава.
И така во план ми беше да не ги гледам додека не ја средат одбраната ова е мотив плус

Подобро овој витлерот да дојде него старата пиперка од Наполи. :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom