FIFA 12

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Има ли некој ваков гејмпад?! Функционира ли со фифа 12? Да го зимам или да барам друго нешто? Според ЕА Forums - за 12-ката треба Hama Black Steel, а ова е Hama Black Force! Од тие што ги има набројано таму како компатибилни го има ова за до тие пари (450-500), арно ама ова од позади (L и R) има по едно копче, не по две...Кажувајте ајде, ако го има некој првиот, дали да го зимам? :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Има ли некој ваков гејмпад?! Функционира ли со фифа 12? Да го зимам или да барам друго нешто? Според ЕА Forums - за 12-ката треба Hama Black Steel, а ова е Hama Black Force! Од тие што ги има набројано таму како компатибилни го има ова за до тие пари (450-500), арно ама ова од позади (L и R) има по едно копче, не по две...Кажувајте ајде, ако го има некој првиот, дали да го зимам? :)
сите функционираат на фифа12,само симни го gamepad fix-от и од таму намести се,неколку страни наназад побарај гарант го има некој поставено или прашај го гугл

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Brat mi igra so vakov: http://www.emimedia.mk/e-shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=85&category_id=117

Kontrolite se isti ko na ps3 bez fixovi i gluposti. Plus eftin, krsi - menjaj muabetot.

So po 2 kopcinja e odzadi.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Eптен се нервирам бре.. На профешнал неможам во шеснаесетник да им влезам, цело време држан топка, ама неможам да пробијам.. И од секоја акција гол ми дават.. Обично по 2/3-0 губам.. На семи-про обратно.. 3 гола без проблем им давам, после се лигавам за да не ги тепам ептен.. Не ми е интересна играта така..Или ме бањат, или ги бањам.. Никако да најдам средина.. -.-'

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Eптен се нервирам бре.. На профешнал неможам во шеснаесетник да им влезам, цело време држан топка, ама неможам да пробијам.. И од секоја акција гол ми дават.. Обично по 2/3-0 губам.. На семи-про обратно.. 3 гола без проблем им давам, после се лигавам за да не ги тепам ептен.. Не ми е интересна играта така..Или ме бањат, или ги бањам.. Никако да најдам средина.. -.-'
купи си џојстик

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Дајте некој торент да ја пробам играва .. до сега само пес играв :)

Член од
26 април 2012
Мислења
205
Поени од реакции
123
некој знае ли дали за фифа 12 е излезен CEP Patch (career expansion patch), не можам да го најдам никаде, а најдобар е печот барем досега кој сум го имал инсталирано за фифа

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Добро зошто на be a pro sum стартер цело време, а сум нов во тимот со 18 години и 60 оврл ?? Нели треба нешто као прво да бидам резерва да добивам по некоја шанса да имам некоја задача пред натпревар ова она ? Ептен срање вака.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Добро зошто на be a pro sum стартер цело време, а сум нов во тимот со 18 години и 60 оврл ?? Нели треба нешто као прво да бидам резерва да добивам по некоја шанса да имам некоја задача пред натпревар ова она ? Ептен срање вака.
Те имаат сетено дека си талент :D

btw кај ја ископа темава.. не верувам дека некој би ти помогнал.. одамна беше играва :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Те имаат сетено дека си талент :D

btw кај ја ископа темава.. не верувам дека некој би ти помогнал.. одамна беше играва :D
Пола саат ја барав вчера не ми ја наоѓаше ниту во тоа пребарувај темава.... :D

Одамна ама тоа е кога си социјалка со бош компјутери ќе играш плус не е толку лоша, секако боље од 10ката и надоле :DD

Тапа е вака ќе фатам пес ќе си инсталирам таму повеќе ми се свигаше player career modot барем почнуваш од послаби рангови и се тоа... Не тука кај сум првотимец па и деветката ми ја даваат, а играчот 18/9 години само што пристига во клубот.

Kajgana Shop

На врв Bottom