wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.684
- Поени од реакции
- 34.189
4 i 6 numlock golmanotИ да ми каже некој како да го џиткам голманот при пеналите?? И тоа шутирањето неможам да го погодам баш..![]()
4 i 6 numlock golmanotИ да ми каже некој како да го џиткам голманот при пеналите?? И тоа шутирањето неможам да го погодам баш..![]()
НемаИма некаков трансфер апдејт (со досегашните летни трансфери) за ФИФА-ва?
Премногу е скап, околу 50 евра беше, што за преордер е прескапоИма некој да нарачаме преордер фифа 13 кеј?
http://www.onlinekeystore.com/FIFA-13-CD-KEY-ORIGIN.htmlНемаЌе излези за некој месец Фифа 13, така да нема ни потреба
Премногу е скап, околу 50 евра беше, што за преордер е прескапо
А и зошто да нарачуваме. Прво пиратски да ја пробаме, па ако ја бива може да се купе. Можда годинава песот ќе изненади.
Како се фрла на пенали на џојстик? На тастатура е на нумлок на 4 и 6.
Незнам, не ги умеам џојстиците, и знам дека се фрла така на ps3, ама на pc аналогот ги има контролите лево/десно/... и шут/пас/..![]()
Со АXIS RIGHT /R3... Врска немам како се вика на македонски (десно аналогно копче?!) па морав сликовито да ти објаснам.
![]()
Не се мачи ќе излезе фифа13 за некој месец,тој суперпачот има многу фајлови за инсталирање многу заебанции и дупло повеќе баговиАбе да ве прашам, ги поминав скоро сите страни назад и не најдов ништо...ја симнав и инсталирав играта, нема гајле...е сега, на замунда кога ја барав, ми даде и пач дека има за фифа 12 - Fifa 12 Superpatch 2 се вика (има и без 2, ама на овој вика дека има многу повеќе промени, плус вклучени се од 1-от). Околу 2.5 гига е. Го има некој испробано, добро е, да го симнувам и тоа или да почнувам да си играм без тоа?![]()