Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Еј стварно еднаш го отварав цел правев нешто али не се секјавам дека го чепнав хардод иначе што има врска тоа со перформансите на лаптопот?

Ако ти е сјебан хард дискот, џабе ти е и i9 со 290 гига рам.

Ако ти е сјебан хард дискот, џабе ти е и i9 со 290 гига рам.
Како да знам дали е сјебан, сум немал проблеми никакви до сеа освен лаг и кочење..?

И не е екстремно тоа се трпи али пак друго беше порано , сеа е друго..

Како да знам дали е сјебан, сум немал проблеми никакви до сеа освен лаг и кочење..?

И не е екстремно тоа се трпи али пак друго беше порано , сеа е друго..

За почеток, симни HD Tune и во HEALTH табот види дали и колку точките ти се жолти или црвени.
После, помини го еднаш со HDD Regenerator (ќе потрае малку тоа) и види дали и колку BAD сектори и DELAY ќе ти најде.

Ако и во двата случаи не ти најде ништо, 100% не е до хард дискот.

на замунда има една ваква верзија
Windows 8.1 AIO 24in1 with Update x64 v2 en-US Jun2014

Дали е добра за да ја симнам ?

на замунда има една ваква верзија
Windows 8.1 AIO 24in1 with Update x64 v2 en-US Jun2014

Дали е добра за да ја симнам ?
Таа е со update 2 добра е ке работи

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk

Би требало да работи, и дај некои импресии од 8.1? :rolleyes:
Никад не сум користел 8.1 така да не можам да споделам некој импресии
Сакам да го пробам тој ама ќе почекам малку месецов да помине или некаде пред крајов таман да почнам нов месец со нов windows и средено се како што треба.:icon_lol:

Првпат симнувам од интернет windows па ако може некој нека ми прати за Windows 8.1 AIO 24in1 with Update x64 v2 en-US Jun2014 верзијава product key не можам да се снајдам во ова што го симнав има текст документ со доста таму кодови за активирање.

Првпат симнувам од интернет windows па ако може некој нека ми прати за Windows 8.1 AIO 24in1 with Update x64 v2 en-US Jun2014 верзијава product key не можам да се снајдам во ова што го симнав има текст документ со доста таму кодови за активирање.
Ако е добра верзија (од Марфи) не ти требаат кодови ни продукт кеј..

Ако е добра верзија (од Марфи) не ти требаат кодови ни продукт кеј..
Изгледа таа верзија е бидејќи има текст документ Readme кај што пишуваше murphy78 presents

а ако не треба продукт кеј , зошто е ставен продукт кеј ?

Изгледа таа верзија е бидејќи има текст документ Readme кај што пишуваше murphy78 presents

а ако не треба продукт кеј , зошто е ставен продукт кеј ?
Јебешга.. :D откај знам зашто е ставен. Ако е таа верзија не требаат и другпат не симнувај од замунда, ги има на милион места ;) инаку ако треба ПК, треба да го ставиш оној кој одговара на верзијата што ќе ја инсталираш. Core, Pro, Enterprise...... ваква таква ...... ги има 12 (+12 истите пре-активирани=24)

Луѓе знае ли некој како се брише
MS14-045?
Мене ми се инсталирал а не ми прави проблеми а секаде пишува дека треба да се избрише има некои туторијали аман ми изгледа комплицирано...

Знаеш ли некој како да го вчитам ДВД цд во со windows 8 правилно за да го инсталирам? Правам како што треба и стои само логото од windows чекам 5-6 минути се појавува само син екран и ништо нема друго .

Да не ми е до ДВД цд во . Нешто да не изгребано или.. ?

Последно уредено:
Знаеш ли некој како да го вчитам ДВД цд во со windows 8 правилно за да го инсталирам? Правам како што треба и стои само логото од windows чекам 5-6 минути се појавува само син екран и ништо нема друго .

Да не ми е до ДВД цд во . Нешто да не изгребано или.. ?

1. Пробај на друг компјутер и види што ќе се случи. Доколку е истото тогаш е до дискот.
2. Пробај со друг диск. Доколку е истото, тогаш е до твојот компјутер.

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom