- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Може се заебав шо ја пишав Рода 3+
ОС си влезе, уште Радванска 1хен

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Динамо Загреб - Сплит 0-2 гола @ 2.34 бетсити
Абе не заебавај, те немаше некое време, башка типовите не ти беа сведени на посериозни анализи, него на тоа дека “мора да победи“, “ако не им ги издупат глајте нека се откажат од фудбал“ и слично.Искрено и пари да ми даваат не идам и не се приклучвам повеќе во таа група..јас бев еден од првите што се приклучив и бев најактивен скоро секој ден давав типој и коментирав..и за само четири дена што бев отсутен поради службена работа кога се вратив бев исклучен од групата и кога прашав зошто добив арогантен одговор небаре сум ги прекршил правилата поради неактивност а јас не по три неделно туку по три типа денот пишев со образложение..ама како и да е[DOUBLEPOST=1408120295][/DOUBLEPOST]
Искрено и пари да ми даваат не идам и не се приклучвам повеќе во таа група..јас бев еден од првите што се приклучив и бев најактивен скоро секој ден давав типој и коментирав..и за само четири дена што бев отсутен поради службена работа кога се вратив бев исклучен од групата и кога прашав зошто добив арогантен одговор небаре сум ги прекршил правилата поради неактивност а јас не по три неделно туку по три типа денот пишев со образложение..ама како и да е