Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Може се заебав шо ја пишав Рода 3+ :oops: ОС си влезе, уште Радванска 1хен

А што е работата со групава давате типови анализи и слично

Кој куртони се овие фејнорд со играч поише примаат гол матер им ебам

2 коеф имало за Лил против Каен ? Што така ? Лил имаат некои големи промени од лани или ?

Дундалк, Спарта Прага, Феенорд мх мх мх...

Edit: Се попраја Дундалк :D

Последно уредено:
Динамо Загреб - Сплит 0-2 гола @ 2.34 бетсити

1-0..

Инаку избегавајте поголеми уплати за утре оти ќе има глупости, Партизан/Нефчи/Ријека/Лудогорец/Хајдук/Селтик сите играат на 20/21 европски натпревар кој им е многу побитен.

Crusaders-Ballinamalard 1
Aalborg-Esbjerg 1
Twente-Den Haag GG
Vitese-Caambur 3+

Искрено и пари да ми даваат не идам и не се приклучвам повеќе во таа група..јас бев еден од првите што се приклучив и бев најактивен скоро секој ден давав типој и коментирав..и за само четири дена што бев отсутен поради службена работа кога се вратив бев исклучен од групата и кога прашав зошто добив арогантен одговор небаре сум ги прекршил правилата поради неактивност а јас не по три неделно туку по три типа денот пишев со образложение..ама како и да е[DOUBLEPOST=1408120295][/DOUBLEPOST]
Искрено и пари да ми даваат не идам и не се приклучвам повеќе во таа група..јас бев еден од првите што се приклучив и бев најактивен скоро секој ден давав типој и коментирав..и за само четири дена што бев отсутен поради службена работа кога се вратив бев исклучен од групата и кога прашав зошто добив арогантен одговор небаре сум ги прекршил правилата поради неактивност а јас не по три неделно туку по три типа денот пишев со образложение..ама како и да е
Абе не заебавај, те немаше некое време, башка типовите не ти беа сведени на посериозни анализи, него на тоа дека “мора да победи“, “ако не им ги издупат глајте нека се откажат од фудбал“ и слично.

Таму сите даваме анализи но поткрепени со факти, ја за тенисот објаснувам зошто и како мислам дека ќе победи некој, подобра серва, форхенд, дрн дрн..., другите за фудбал кажуваат отсуства на играчи, финансиски кризи и слично.

Може ли да се придружиме на групата или

Вест хем - Тотенхем 2
Додрехт - Цволе X2
Лудогорец - Цска X2
Фулам - Милвол 1
Раднички - Партизан 1X
26.3 (бетсити)

Вреди да се проба.

Кристал Палас ќе му прави проблем на Арсенал? Ми иде да ја играм 1&3+ али прво коло ме страв некако:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom