Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека има начин да се заобиколи преку Гугл енџинот што е со креирање на твој прокси сервер, али во случај кога ќе сакаш да си повлечеш пари да не ти прават проблем од бет365, тоа незнам...

А другиве сајтови за кладење ви ги отвора?

Дап, пошо у глупава наша земја очигледно само бет365 е online gambling xD

Може преку ВПН да си се логирам или ќе ми праат фрки?

Хејтери ,има шанса вечер Раонич да изгуби?..мајтапот на страна мислам дека нема теорија Џонсон да го победи Раонич со онаква форма

Хејтери ,има шанса вечер Раонич да изгуби?..мајтапот на страна мислам дека нема теорија Џонсон да го победи Раонич со онаква форма
Оооооо не, кај најдов на Раонич да изиграм денес. :place::place:

Леле Сафарова ццццццццццццц. Кај најдов да ја играм 20,5 +. 6-4 го изгуби првиот, 3-2 води во втор и има 0-30 на сервис на Халеп, губи два гема по ред со 6 неизнудени по ред ццццццццццццц

Блиску беше да изгуби, ама добар си, се поправаш :D

и кај мене не отвара бет365 , на т-хоум сум , лопови ,а другите провајдери отвара ли?

Манчестер Ј.,Арсенал,ПСВ,Селтик,Ѕвезда,ПСЖ,Салзбург,Зенит.Кој ќе е утре натрапникот?Очекувам ПСЖ,Арсенал и Манчестер да се убедливо најиграни утре па нешто ми кажува дека една од овие 3 ќе заебе.Иначе 3.3 коеф. сврзуваат за 1&Т1.

Манчестер Ј.,Арсенал,ПСВ,Селтик,Ѕвезда,ПСЖ,Салзбург,Зенит.Кој ќе е утре натрапникот?Очекувам ПСЖ,Арсенал и Манчестер да се убедливо најиграни утре па нешто ми кажува дека една од овие 3 ќе заебе.Иначе 3.3 коеф. сврзуваат за 1&Т1.
Псж претходно киксноа не верувам и сега да ја заебат и оваа, Манчестер претходната сезона им беше ужас сега не верувам да ја почнат оваа со киксови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom