Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Прво да прашам знае ли некој дали се добри шлемовите за велосипед што се продаваат во Веро-Џамбо ?
И второ каде можат да се најдат добри шлемови и колку им се движат цените ?

usb3.0 to usb2.0 адаптер
inline_adaptador_usb_2_0_a_usb_3_0.jpg

Прво да прашам знае ли некој дали се добри шлемовите за велосипед што се продаваат во Веро-Џамбо ?
Побарај по продавнициве за велосипеди цена не верувам да се помалку од 1000 денари, незнам какви се тие во џамбо ама ако се мет или полиспорт слободно земи. Ако ти се некој непознати пиши ги во темана за возење велосипед ќе ти одговориме подобро.

Не се заебавај на тоа не се штеди живот спасува не го гледај како нешто што го зимаш колку да не те казнат. За низ град и не е којзнае колку потребна ако возиш нормално и по тротоари ама за на планини е задолжителна

Мет, Лимар, Карера, Каск..итн не штеди пари за кацига. Од тие кинеските не ни земај.
Во аутдоор, пробајк, бајкмаркет можиш да најдиш. Или пак да начекаш некој добар попуст на интернет, па да ја нарачаш;)

Последно уредено:
Ме интересира каде може во Тетово да се купи dvd филмови легални со превод било да е српски, хрватски, македонски ...

Едно време имаше во Веро од СВРСА така филмови да се купат но сега ги нема и неможам никаде да најдам .

знае некој каде можам да купам машки суспензор ? Исто ако знае и како одат цените

Во Бајк Стоп има кациги за велосипеди.

Еве некои: пр 1, пр 2, пр 3, пр 4, пр 5.[DOUBLEPOST=1407913313][/DOUBLEPOST]
знае некој каде можам да купам машки суспензор ? Исто ако знае и како одат цените

Има во Славеј.[DOUBLEPOST=1407913689][/DOUBLEPOST]
Каде може да се најде двоглед низ Скопје? Некоја продавница за двогледи или некаде каде што се продаваат. Значи за аматерски двоглед прашувам, не за некој професионален премногу солен што е, а не па ни некој шкарт ко играчкине порано што ги правеа... :)

Имаш двогледи во Микеи. Еве некои:
http://marketkonekt.com/makedonija/...visport-so-okoluvratnik-futrola-02040/wMd.htm

http://marketkonekt.com/makedonija/...-newzoom-so-okoluvratnik-futrola-2122/kMd.htm

http://marketkonekt.com/makedonija/...i-dodatoci/dvogled-so-digitalna-kamera/iZ.htm[DOUBLEPOST=1407913909][/DOUBLEPOST]
Кај може да се купи низ Скопје песочен часовник? Да не е некој мал, барем да тече 1 саат песокот :D

Песочен часовник имаше во Офис Плус.[DOUBLEPOST=1407914025][/DOUBLEPOST]
Работи ли Beershop во Скопје, сакам да купам некое интересно пивце за поклон :)

Ако мислиш на Пивотека, работи.[DOUBLEPOST=1407914196][/DOUBLEPOST]
Ако знае некој декларации да прави нека ми пише

Агипроп и КС Графика.

Последно уредено:
Dali nekoj znae kade moze da se kupi Amiko ili Alma hd resiver kaj nas vo Makedonija?

Побарај по продавнициве за велосипеди цена не верувам да се помалку од 1000 денари, незнам какви се тие во џамбо ама ако се мет или полиспорт слободно земи. Ако ти се некој непознати пиши ги во темана за возење велосипед ќе ти одговориме подобро.

Не се заебавај на тоа не се штеди живот спасува не го гледај како нешто што го зимаш колку да не те казнат. За низ град и не е којзнае колку потребна ако возиш нормално и по тротоари ама за на планини е задолжителна
Во право си подобро некој денар повеќе барем квалитетно ќе биде . Фала многу[DOUBLEPOST=1407964550][/DOUBLEPOST]
Мет, Лимар, Карера, Каск..итн не штеди пари за кацига. Од тие кинеските не ни земај.
Во аутдоор, пробајк, бајкмаркет можиш да најдиш. Или пак да начекаш некој добар попуст на интернет, па да ја нарачаш;)
Фала мн[DOUBLEPOST=1407964593][/DOUBLEPOST]
Во Бајк Стоп има кациги за велосипеди.

Еве некои: пр 1, пр 2, пр 3, пр 4, пр 5.[DOUBLEPOST=1407913313][/DOUBLEPOST]
Фала мн

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Челични или оловни топчиња/лагери со поголем дијаметар од 30мм?

Челични или оловни топчиња/лагери со поголем дијаметар од 30мм?

ССА продава лагери. Прашај дополнително во фирмиве што работат со делови за механизација и автоделови.[DOUBLEPOST=1408020817][/DOUBLEPOST]
книги на германски јазик?
знам дека може да изнајмам од герм читалница ама сакам да си купам да имам дома, на англиски има секаде, на гер не најдов :(:place::(

До Хотел Стоун Бриџ се наоѓа книжарницата Скали. Мислам дека таму може да најдеш книги на германски. Книжарницата ја држи германец :)[DOUBLEPOST=1408020907][/DOUBLEPOST]
Дечки да прашам некаде во мкд да може да се купи мислам дека се викаше кабаница (rain coat), долга бар до колена и со добар квалитет. По можност да знаете и цена ќе биде одлично нормално немора точна ама приближно.

Во Дворник има кабаница.

Последно уредено:
Дали некој може да ми кажи каде да барам соби за изнајмување во Скопје освен реклама5 и пазар3. Доколку некој знае некој што издава во близина на Железничка или Карпош 1 и 2 слободно нека ми предложи.

Дали некој може да ми кажи каде да барам соби за изнајмување во Скопје освен реклама5 и пазар3. Доколку некој знае некој што издава во близина на Железничка или Карпош 1 и 2 слободно нека ми предложи.
Eden blizok izdava vo Karpos 1, za nekade okolu 350.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom