Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
книги на германски јазик?
знам дека може да изнајмам од герм читалница ама сакам да си купам да имам дома, на англиски има секаде, на гер не најдов :(:place::(

По антикварниците (стара чаршија) имам сретнувано бајаги книги на Германски јазик.

Во Пеко имаа од Копитарна од Словенија. Провери таму.

Зедов некои италијански, не премногу скапи. Фала.

Донекаде и цената си го прави своето. Имам слушнато дека едни од најквалитетните кломпи што ги има во Скопје се продаваат во аптеката на Промедика.

Побарај таму:)

Рекоа дека баталиле се` ортопедско и слично, освен лекови.

Ти да идеш на Бит Пазар. :icon_mrgr:

Друго место?
Од што се плашиш од Бит пазар зар јадеме луѓе? Ние македонците што живееме од ова страна на Вардар што тоа нам ни фали?Без потреба стварате непотребна фама и страв дај те бе луѓе не тропајте глупости,биди сигурен нема никој да те закача и ќе биде најљубезно услужен каде што ќе го земеш за двојно поевтино со можност да се ценкаш за цена.[DOUBLEPOST=1407530498][/DOUBLEPOST]
Е да му ја е***м мајката. Никаде ли нема бе од нашава страна?! :D
А оваа страна на Вардар те молам кажими каде е тоа? Или јас нешто незнам дека тука веќе не е Македонија

Каде може да се најде двоглед низ Скопје? Некоја продавница за двогледи или некаде каде што се продаваат. Значи за аматерски двоглед прашувам, не за некој професионален премногу солен што е, а не па ни некој шкарт ко играчкине порано што ги правеа... :)

Каде може да се најде двоглед низ Скопје? Некоја продавница за двогледи или некаде каде што се продаваат. Значи за аматерски двоглед прашувам, не за некој професионален премногу солен што е, а не па ни некој шкарт ко играчкине порано што ги правеа... :)
Едно време имаше еден на Цигански пазар продаваше нови двогледе квалитетни и беше доста евтин пробај побарај го вторник или петок порано до 10-11

Каде можам да го купам она мастилото, фломастерот, незнам како да го кажам, што се менува :D, на најобичен маркер, што пишува Refillable?
И како да го сменам, нешто пробував дома да го извадам тоа старото ама некако не идеше...

Од што се плашиш од Бит пазар зар јадеме луѓе? Ние македонците што живееме од ова страна на Вардар што тоа нам ни фали?Без потреба стварате непотребна фама и страв дај те бе луѓе не тропајте глупости,биди сигурен нема никој да те закача и ќе биде најљубезно услужен каде што ќе го земеш за двојно поевтино со можност да се ценкаш за цена.
А оваа страна на Вардар те молам кажими каде е тоа? Или јас нешто незнам дека тука веќе не е Македонија
Се шалам де па и сите озбилно разбраа. Далеку ми е да идам до таму. Мислев во црквиве да не има нешто такви или во Лептокарија имаше дуќан за вакви сваштарии. Ако ме носи патот натаму ќе поминам. :)

Каде можам да најдам од оние што се како обвивки за закачалки за облека,незнам точно како се викаат :confused:
на овие мислам
images
images
$(KGrHqZ,!ngE8VTCPmG9BPOEy)itgw~~60_35.JPG

Каде можам да најдам од оние што се како обвивки за закачалки за облека,незнам точно како се викаат :confused:
на овие мислам
images
images
$(KGrHqZ,!ngE8VTCPmG9BPOEy)itgw~~60_35.JPG
Рамстор[DOUBLEPOST=1407691592][/DOUBLEPOST]
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=340&pid=13037

Порачај си од кинескине страни ќе ти дојде за еден месец. Јас земав така.

Кај може да се купи низ Скопје песочен часовник? Да не е некој мал, барем да тече 1 саат песокот :D

Порачај си од кинескине страни ќе ти дојде за еден месец. Јас земав така.
Дај линк од кои кинески страни поточно мислиш. И накратко пиши како оди тоа порачувањето

И ако некој се разбира во двогледи и во нивни цена- квалитет да ми каже дали овој повеќе се исплати од овој. Перформансиве нивни некако шпанско село ми се

2764.468eca0bd24c712d8446e82eda16d14e.jpg

Здраво, ме интересира некој дали знае каде може да се најдат вакви балони и која цена се?
Благодарам однапред за одговорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom