- Член од
- 6 август 2009
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 3
Каде можам да најдам ефтини рози на големо?
Треба да купам 101
...
Треба да купам 101

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кломпи црни (или некоја друга темна боја, само не бели) голем број?
Нема во Медикус и неколку приватни аптеки на кои налетав, а да држат кломпи.
Аптека Виола
На Бит Пазар има какви сакашКаде може да купам бројаница? Морам да вртам нешто во рака дека кога еве нa пример идам по улица си одам и со едната рака си играм со клучевите.Па се си мислам дека ме гледаат како мрднат, а мене таа навика уште од мал ми е да вртам нешто во раката.
Вака барем нека мислат се молам.
![]()
Донекаде и цената си го прави своето. Имам слушнато дека едни од најквалитетните кломпи што ги има во Скопје се продаваат во аптеката на Промедика.Се распаднаа после пола година користење (ги купив околу Нова година). Каде има квалитетни?
Ти да идеш на Бит Пазар.На Бит Пазар има какви сакаш![]()
Каде можам да најдам ефтини рози на големо?
Треба да купам 101...
Каде може да купам бројаница? Морам да вртам нешто во рака дека кога еве нa пример идам по улица си одам и со едната рака си играм со клучевите.Па се си мислам дека ме гледаат како мрднат, а мене таа навика уште од мал ми е да вртам нешто во раката.
Вака барем нека мислат се молам.
![]()
Е да му ја е***м мајката. Никаде ли нема бе од нашава страна?!Ако нејкеш Бит Пазар тогаш чаршија на средината има едно дуќанче има секакви по боја, дебелина, должина...
Е да му ја е***м мајката. Никаде ли нема бе од нашава страна?!![]()
Во Пеко имаа од Копитарна од Словенија. Провери таму.Се распаднаа после пола година користење (ги купив околу Нова година). Каде има квалитетни?
Електроелемент околу 600 денари или МеркурДечки да прашам некаде во мкд да може да се купи мислам дека се викаше кабаница (rain coat), долга бар до колена и со добар квалитет. По можност да знаете и цена ќе биде одлично нормално немора точна ама приближно.