Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ќе биде ова интересно, фрики Џони Дeп во крими комедија, очекувам да биде забавен филм.
Али повеќе ja очекувам екранизацијата за Black Mass.

Последно уредено:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.721
Поени од реакции
12.727
Од трејлеров испаѓа Gatsby meets Inspector Clusoe in The Grand Budapest Hotel ...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
дали некој може да ми најде торент од фолмот - The Voice Thief
частам пиво пола литар.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Еј и на таа тема забораив да пишам. Почнав да ги сакам YIFY. Последните неколку 1080p што ги гледав беа топ и покрај тоа што ги глеам на 23 инчен монитор.
Ама искрено не знам како си дозволуваат таква "грешка" да праат. На пример, perfume 720p од yify изгледа доста лошо. Но, филмот трае 147 минути и е 700mb. А up in the air го глеав 1080p одлична снимка нема везе, сигурен сум дека и 720p yify од up in the air е далеку подобра од perfume но филмот трае 109 минути а исто 700Mb. И фала богу дека битрејтот на perfume ќе биде значително помал. Сеа дур го пишував ова уствари ми текна дека yify најверојатно некогаш одат на варијанта fit to size, 700mb.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Moon (2009), филм и пол...Ако сте расположени за one room-set movies тогаш дефинитивно ќе ви легне филмов. (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.801
Поени од реакции
42.432
Еј и на таа тема забораив да пишам. Почнав да ги сакам YIFY. Последните неколку 1080p што ги гледав беа топ и покрај тоа што ги глеам на 23 инчен монитор.
Ама искрено не знам како си дозволуваат таква "грешка" да праат. На пример, perfume 720p од yify изгледа доста лошо. Но, филмот трае 147 минути и е 700mb. А up in the air го глеав 1080p одлична снимка нема везе, сигурен сум дека и 720p yify од up in the air е далеку подобра од perfume но филмот трае 109 минути а исто 700Mb. И фала богу дека битрејтот на perfume ќе биде значително помал. Сеа дур го пишував ова уствари ми текна дека yify најверојатно некогаш одат на варијанта fit to size, 700mb.
постарите торенти им се такви, новите што ги ставаат се екстра слика вадат

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Го репризирав Patch Adams ради околностиве од друга перспектива. Колку е само иронична целава ситуација со самоубиството. :( Предизвик: гледај го без да пуштиш солза!

Што има нешто добро и актуелно за гледање? Жарн не ми е толку битен, само да не биде некој уметнички еуротраш каде што ни сценаристот не го разбрал филмот.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Го репризирав Patch Adams ради околностиве од друга перспектива. Колку е само иронична целава ситуација со самоубиството. :( Предизвик: гледај го без да пуштиш солза!

Што има нешто добро и актуелно за гледање? Жарн не ми е толку битен, само да не биде некој уметнички еуротраш каде што ни сценаристот не го разбрал филмот.
Guardians of The Galaxy. :D (бидејќи потекуваат по нетов како тоа филмот бил екстра)

Kajgana Shop

На врв Bottom