Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.560
- Поени од реакции
- 2.524
Lady Snowblood: Blizzard from the Netherworld(1973)
овој му беше инспирација на Тарантино за Кил Бил
овој му беше инспирација на Тарантино за Кил Бил
Ќе биде ова интересно, фрики Џони Дeп во крими комедија, очекувам да биде забавен филм.
Не. Чим јас не можам да го најдам, нема.дали некој може да ми најде торент од фолмот - The Voice Thief
частам пиво пола литар.
Ти сигурно си барал да е најмалце 15-20 гигаНе. Чим јас не можам да го најдам, нема.
постарите торенти им се такви, новите што ги ставаат се екстра слика вадатЕј и на таа тема забораив да пишам. Почнав да ги сакам YIFY. Последните неколку 1080p што ги гледав беа топ и покрај тоа што ги глеам на 23 инчен монитор.
Ама искрено не знам како си дозволуваат таква "грешка" да праат. На пример, perfume 720p од yify изгледа доста лошо. Но, филмот трае 147 минути и е 700mb. А up in the air го глеав 1080p одлична снимка нема везе, сигурен сум дека и 720p yify од up in the air е далеку подобра од perfume но филмот трае 109 минути а исто 700Mb. И фала богу дека битрејтот на perfume ќе биде значително помал. Сеа дур го пишував ова уствари ми текна дека yify најверојатно некогаш одат на варијанта fit to size, 700mb.
Guardians of The Galaxy. (бидејќи потекуваат по нетов како тоа филмот бил екстра)Го репризирав Patch Adams ради околностиве од друга перспектива. Колку е само иронична целава ситуација со самоубиството. Предизвик: гледај го без да пуштиш солза!
Што има нешто добро и актуелно за гледање? Жарн не ми е толку битен, само да не биде некој уметнички еуротраш каде што ни сценаристот не го разбрал филмот.
Го гледав во кино.Guardians of The Galaxy. (бидејќи потекуваат по нетов како тоа филмот бил екстра)