Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Јас незнам зошто мислев дека е друга темата на филмот. Филм со такви сестринства и братства не сум гледал од Лигали Блонд 1 :)

Може ако пише некој на форумот дека е добар и ќе го погледам

Уффф како истрипав, појма немам што се деси лол. Мојот пост се мислеше на оргиналот The Hitcher, кој некој спомна дека ја гледал новата верзија, хахаха појма немам зошто помислив дека ти си тој, и кај го прочитав тој пост, изгледа сум бил у кома :icon_lol:

Јас пак барав кој е оригиналот на Bad Neighbours

Леле па за тој и мислев, ROFL. Ама неможам да ти го најдам тој пост, лелелел какво бунило :D

Да гледај го оргиналот :icon_lol:

Дајте предлози за филмови за јапонската култура, самураи, гејши, такви работи. Гледани ми се The Last Samurai i The Memoirs of a Geisha.

дали некој може да ми најде торент од фолмот - The Voice Thief
частам пиво пола литар.

Еј и на таа тема забораив да пишам. Почнав да ги сакам YIFY. Последните неколку 1080p што ги гледав беа топ и покрај тоа што ги глеам на 23 инчен монитор.
Ама искрено не знам како си дозволуваат таква "грешка" да праат. На пример, perfume 720p од yify изгледа доста лошо. Но, филмот трае 147 минути и е 700mb. А up in the air го глеав 1080p одлична снимка нема везе, сигурен сум дека и 720p yify од up in the air е далеку подобра од perfume но филмот трае 109 минути а исто 700Mb. И фала богу дека битрејтот на perfume ќе биде значително помал. Сеа дур го пишував ова уствари ми текна дека yify најверојатно некогаш одат на варијанта fit to size, 700mb.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom