Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кејхил шиба голови, закана е од прекини :)

Во тој случај би одел со Тери. Исто пари се, а повеќе има нашибано голови до сега :D
Посигурен ми е за во прв тим. Кејхил може ќе го менува со Ивановиќ, за да му даде шанса на Ацпиликуета по десната страна.
За левата страна мислам дека Филипе Луис нема конкуренција (а бек како бек, знае да изненади со некоја асистенција)

...но со Мурињо на клупа :unsure:

Во тој случај би одел со Тери. Исто пари се, а повеќе има нашибано голови до сега :D
Посигурен ми е за во прв тим. Кејхил може ќе го менува со Ивановиќ, за да му даде шанса на Ацпиликуета по десната страна.
За левата страна мислам дека Филипе Луис нема конкуренција (а бек како бек, знае да изненади со некоја асистенција)

...но со Мурињо на клупа :unsure:
Аха, Тери на миљон години првотимец :) ќе игра една на три кола.

Е ако не игра Тери кој ке игра со Кејхил
Ивановиќ.

Ама нема врска стави го Тери ако е ефтин би требало да игра само што не знам колку би можел да очекуваш од него 1 гол у цела сезона.

Ивановиќ.

Ама нема врска стави го Тери ако е ефтин би требало да игра само што не знам колку би можел да очекуваш од него 1 гол у цела сезона.

Еии 1... последниве 5 сезони има дадено 18 гола во ПЛ
Мурињо посебен режим да не му става сега ? Немој, ќе ме натераш да го продадам :D

И јас би Ивановиќ, но 7м го направиле. Бејнс ќе го земам за тие пари.

Еии 1... последниве 5 сезони има дадено 18 гола во ПЛ
Мурињо посебен режим да не му става сега ? Немој, ќе ме натераш да го продадам :D

И јас би Ивановиќ, но 7м го направиле. Бејнс ќе го земам за тие пари.
Покрај Диего Коста мислиш дека некој ќе стигне гол да даде ? :D

Последните 5 сезони 18 гола дал...тоа му доаѓа 3.0нешто у сезона. Сега постар е 2 гола помалце ќе даде и оп 1 :D

Покрај Диего Коста мислиш дека некој ќе стигне гол да даде ? :D

Последните 5 сезони 18 гола дал...тоа му доаѓа 3.0нешто у сезона. Сега постар е 2 гола помалце ќе даде и оп 1 :D

Сега Тери е постар 2 гола помалку, Ивановиќ е постар 2 гола помалку, Рамирес е постар 2 гола помалку, Торес е постар 2 гола помалку... па да не е Диего Коста ни 20 гола нема да дадете сезонава :D

Абе Тери само на пријателскиве 3-4 гола даде... ако не биде и во лига исто, отиде и тој во Сити :D

Па не ми не којзнае колку скапа а имам ги Стерлинг и Коста шо секако ке гинстаам место најслабите.Иначе кој да продаам а кој да купам според тебе?
Јас би ги продал Хендерсон и Хадлстон, на нивно место некои поофанзивно ориентирани средни играчи од кои се очекува повеќе голови.

Сега Тери е постар 2 гола помалку, Ивановиќ е постар 2 гола помалку, Рамирес е постар 2 гола помалку, Торес е постар 2 гола помалку... па да не е Диего Коста ни 20 гола нема да дадете сезонава :D

Абе Тери само на пријателскиве 3-4 гола даде... ако не биде и во лига исто, отиде и тој во Сити :D
Не бе ги владеам киксовиве дефинитивно.. :facepalm:

Тери даде 2-3 гола ама тоа кога играше со дечурлааната :D

Тери ќе игра исто колку што ќе игра и Кејхил.

Прегледај го приврзокот 97742

Тимот ќе трпи измени, must have ми беа Руни, Мата, Санчез, Ериксен, Ремзи, Колман и Шчежни, па и Шо ајде. Другите се само да се пополни место. :)
fantasy.jpg

Како ви стои после измените? Поарен од првичниот или послабо? :D До сега одев на тактика одбраната да ми е од бекови составена, ама не ми се дава 7м за Колман, а и Џонс ми е посигурен од Шо на пример, оти ќе играме со 3ца штопери дури. (а толку и имаме се на се, ем поефтин за 0.5) Кошчиелни и Кејхил се оти нивните екипи слабо примаат голови. :P Еден шпиц сеа за сеа оти средниот ред ми е многу јак. :D

LqT2TfD.png

Хммм. Ќе мењам. Или не. Или да.

После многу измени, изгледа вака ќе почнам.

Untitled.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom